Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mitől ilyen alacsony az...

Mitől ilyen alacsony az FPS-em SeeMTA-n?

Figyelt kérdés
Egy fx-6300 (3.5 Ghz,6 mag) és egy gtx 950 (2 gb) 8GB RAM-on miért csak 20-30 FPS-em van ? pl VH-n 10 FPS.. (Win 10 ha lényeg). Nem hinném hogy ilyen középkategóriás géppel ekkora harcot kéne vívnia a See-nek.. Semmi háttér folyamat nem befolyásolja az MTA-t. Ötlet?

2017. jún. 1. 23:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Régi játék, 1 szálas teljesítmény számít. Nekem is FX-6300am van és 60 FPS-em csak interiorokban vagy vidéken van, ahol nincs mappolás. Városokban 20-40FPS között.

Intel procit kell venni SeeMTA-hoz, ez a megoldás.

2017. jún. 2. 14:27
 2/6 A kérdező kommentje:

Ez mind szép és jó, de nem lett több FPS-em :/

Más ötlet?

2017. jún. 3. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

MTA beállítások: Minden minimumra, alacsony felbontás (minimum 1024x768, 1440x900-at ajánlok), 50% látóhatár, Streaming memória kicsivel a legmagasabb elé.

SeeMTA beálltások: Minden speciális effekt,stb. kikapcsolása, látóhatár 1000-1500 yard (ez már elég ,de nem fogyaszt annyit)

Ezek közül a tippek közül néhányat érdemes megcsinálni:

[link]

2017. jún. 3. 18:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez sem segített csak minden rondább lett. A link sem segített. (már néztem)
2017. jún. 3. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor viszont tényleg csak az a megoldás hogy intel procit veszel.

Nekem is FX-6300am van, de megszoktam ezt a kevés FPS-t, örülj neki, másnak még kevesebb van. :D

2017. jún. 4. 07:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Egy játékért nem veszek új procit szóval meg kell ezt szoknom. Érdekes, hogy mindig, mindenhol 60 FPS-em van játékokban de egy GTA:SA mod kifog a gépen :/

Ha valakinek van világmegváltó ötlete nyugodtan írja le. Egy próbát megérhet.

2017. jún. 4. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!