Kérhetném segítségeteket?
Figyelt kérdés
World of tanksben hogyan tudnék mielőbb szert tenni 1 millió ezüstre mert ki van fejlesztve az o-ni de nem tudom megvenni. az aranyat nem tudok venni mert pénzt nem akarok rá költeni hiszen csak egy játék de youtubeon láttam már videókat hogy lehet ingyen aranyat "csalni" de olyat csalást is láttam hogy ezüstöt többet adna csatsa után mint amennyit valójában kéne. ha valaki tudja az oldalt ahonnan le lehetne tölteni akkor szépen kérem hogy segítsen. és leírni egy kis segítséget hogy hogyan tudom ezt megvalósítani.
előre is nagyon szépen köszönöm!:)
2017. jún. 1. 18:06
1/2 anonim válasza:
3-as szintű közepes/könnyű tankkal játsszál, az sokat ad és jó eséllyel életben is maradsz.
Én pl a német könnyű tankot szerettem, gyors mint a fene és viszonylag jól is lehet sebezni vele.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) rendben van.
2017. jún. 3. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!