Euro Truck Simulator 2-vel lehet egy kicsit gyakorolni forgalmi helyzeteket?
Most csinálom a forgalmit és jó lenne ha egy játékban is tudnám kicsit a különböző forgalmi helyzeteket gyakorolni. Próbáltam a City Car Driving nevű játékot is, de úgy hallottam, hogy a kérdésben említett játék is jó lehet ebben és a kuplungot is be lehet kapcsolni benne.
Persze az oktatóm azt mondta, ne használjak ilyet, de én úgy érzem mégis tudna segíteni. Nyilván a vezetés technikáját elvonatkoztatom a valóságtól, de a reakcióidő fejlesztésében, táblák figyelésében segíthet?
Nem fog használni, ezt garantálom neked, mivel teljesen más egy játék meg a valóság.
Nekem pl több mint 10 éve van jogosítványom, mégis rengetegszer bénáztam ETS-ben, ahogy való életben se lövöm fejbe a céltáblát 100 méterről puskával, hiába megy Cs:goban.
Erre ne alapozzál.
Nem mivel és a city car driving se használ mivel mind a kettőben minden autos ugyan azt a magatartást produkálja a valóságban meg változó az emberek hozzá állása valaki ha a lámpánál nem indulsz el idöben fél másodperc után nyomja a dudát mint a hülye és van aki kulturáltan vár és ha észre veszi hogy menned kellene már akkor rád villog .
Plusz a valóságban tele van állatal a közlekedés . Én most csinálom a jogsinak a forgalmi részét és multkor majdnem le csapta a kocsirol a jobb oldali tükröt a melletünk lévő kocsi hiába huzodtam le a szalagkorlátra nem fogom fel rakni az oktató autót
#2: Igen, nincs nagy rutinom. 4. alkalommal vezettem, de volt, aki csúnyán bevágott elénk, mikor elsőbbségünk lett volna. Persze, ez a nagyvárosi virtus, meg látja a T betűs kocsit, de én egy kertvárosi részen tanulok.
Amúgy azóta kipróbáltam maga a játék tetszik nagyon, de mindenképpen kelleni fog egy jó kormány is hozzá.
Értem amit írtok, valóban kiszámítható a gépi intelligencia viselkedése a játékban. Nincs annyi kaotikus helyzet. Bár erre próbálok keresni valamilyen mod-ot, ami nehezíti ezt is.
A játékot inkább arra használom, hogy a tükrök tudatos figyelése, némi kresz, váltások ritmusa javuljon. De természetesen különválasztom teljesen a valóságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!