Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xp sp3, dual Core 3, 0 GHz,1,5...

Mjoci7021 kérdése:

Xp sp3, dual Core 3, 0 GHz,1,5 GB RAM, Nvidia GeForce FX 5500. Milyen játékokra elegendő ez így?

Figyelt kérdés

#NVIDIA #XP #FX 5500
2017. máj. 28. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Húha. Nem is igen erőltetnék rajta semit. Ez cirka 15 éve ért valamit és a Netbursttel volt a mélyponton az Intel, illetve az NV30-asokkal az Nvidia.

Plusz hozzá lehet tenni, hogy a gépek öregednek. Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen korú gépek már a korukbeli szoftvereket is sokkal rosszabbul futtatják, mint amikor még újak voltak a hardverek. A kondik, félvezetők, minden alkatrész fárad.

Gyakorlatilag 10-20 ezer forintért tudnál venni egy harmad ilyen öreg és sokszorosan erősebb gépet. Ezt meg add le valami elektronikai hulladék átvevőhelyen. Eladni már úgysem lehet, mert teljesen értékét vesztette

2017. máj. 28. 11:53
 2/3 anonim válasza:
Half-life, CS 1.6, Quake 3 Arena, OpenTTD,
2017. máj. 28. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Persze,csodákat nem vártam/várok tőle. De perpill ez áll rendelkezésemre. Ezért kérdeztem. Köszi a valaszt
2017. máj. 28. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!