Mjoci7021 kérdése:
Xp sp3, dual Core 3, 0 GHz,1,5 GB RAM, Nvidia GeForce FX 5500. Milyen játékokra elegendő ez így?
Figyelt kérdés
2017. máj. 28. 10:09
1/3 anonim válasza:
Húha. Nem is igen erőltetnék rajta semit. Ez cirka 15 éve ért valamit és a Netbursttel volt a mélyponton az Intel, illetve az NV30-asokkal az Nvidia.
Plusz hozzá lehet tenni, hogy a gépek öregednek. Nekem az a tapasztalatom, hogy az ilyen korú gépek már a korukbeli szoftvereket is sokkal rosszabbul futtatják, mint amikor még újak voltak a hardverek. A kondik, félvezetők, minden alkatrész fárad.
Gyakorlatilag 10-20 ezer forintért tudnál venni egy harmad ilyen öreg és sokszorosan erősebb gépet. Ezt meg add le valami elektronikai hulladék átvevőhelyen. Eladni már úgysem lehet, mert teljesen értékét vesztette
2/3 anonim válasza:
Half-life, CS 1.6, Quake 3 Arena, OpenTTD,
3/3 A kérdező kommentje:
Persze,csodákat nem vártam/várok tőle. De perpill ez áll rendelkezésemre. Ezért kérdeztem. Köszi a valaszt
2017. máj. 28. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!