Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Letöltöttem a snest, de nem...

Letöltöttem a snest, de nem tudom elinditani. Hogy tudok vele játszani?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 13:50
 1/5 anonim válasza:

őőő...google a barátod...

deamúgyha jól tudom,mint ePSXe-nél be kell állítani a grafót meg hasonlókat..dde nem tuti...sztem PS1es gamekkel játsz azok jobbak :P

2010. máj. 17. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
SNES emulátorra gondolsz, mint a ZSNESW? Ha igen, akkor ROM-okat is vadássz hozzá (ezek a játékok). A kérdésed nem egészen tiszta, de régóta játszom emulátorokkal, ha egy kicsit részletesebben kérdezel, megpróbálok segíteni.
2010. máj. 20. 05:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Az jó lenne. Lehet, h google a barátom, megnéztem persze a kérdésem előtt, de nem értettem, mit kell csinálnom. Az a rom =a játékkal?? igen a zsnesre gondoltam.
2010. máj. 20. 15:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A következő oldalak megfelelő almenüjében keresgélj, aztán az emulátorban add meg a megfelelő elérési utat (ahova letöltötted/áthelyezted a fájlokat). Előfordulhat, hogy ki kell őket tömöríteni, az .smc kiterjesztést képesek kezelni.

[link]

[link]

Ha nem rendelkezel a tényleges játékkonzollal és kazettával, amin a játék szerepel, akkor az emulátorhasználat sajnos illegális tevékenység.

2010. máj. 20. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha így se elég tiszta, akkor privát üzenetben értekezzünk, mert most is alig vettem észre, hogy reagáltál.
2010. máj. 20. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!