Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az xbox one s mivel jobb mint...

Az xbox one s mivel jobb mint a sima?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam olyat hogy szebb a grafika néhány játéknál és magasabb az fps. A 4k előnyök nem érdekelnek mert nincs 4k s tévém. Kb egy árban van nálunk az one nal
2017. máj. 25. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Gyorsan összefoglalva kisebb, erősebb, és a videókat képes 4k-ban lejátszani...Igazából nem éri meg, az s a sima xbox one feljavított változata.
2017. máj. 25. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
De komolyan stabilabbak és szebbek a játékok?
2017. máj. 25. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyorsabb a feldolgozása az tény, de nem hiszem hogy olyan nagyon szebb lenne, egyébként meg a sima one-nak is stabilan megvan a 30-60fps
2017. máj. 25. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szebbnek nem szebb, de vannak esetek, ahol a sima One azért már beröcögött, az S pedig éppen nem.
2017. máj. 25. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem volt sima és most S is van. Ha nincs 4K TVd ezek a különbségek lehetnek még:

- HDR támogatás (szebb színek), de ahhoz olyan TV kell ami tudja

- Ultra HD Blu-Ray lejátszás

- jóval kisebb a gép és a táp is benne van

- egy nagyon picit hangosabb, mivel kisebb benne a ventilátor gyorsabban kell forognia

- ugyan a grafika nem lesz szebb tőle, de ha vannak helyek ahol egy játék beszaggat vagy picit belassul (mondjuk 30 fps helyett 28) akkor Sen hibátlanul tartja a szintet

- mivel maga a gép gyorsabb egy picit gyorsabban is indul (pl az alapgépek közül az SSHDDs Elite gép indult csak 35-40 másodperc alatt, a többinek mind kellett jó egy perc, az összes S ilyen gyorsan indul alapból) és a menük is gyorsabbak szerintem

- az S kontroller kicsit jobb fogásra, hatótávra, analógokra

- az S gépeken nincs Kinect dugó, külön drága átalakítóval lehet csak használni, de mivel a Kinect amúgy is halott ügy, nem olyan fontos szerintem

- állítva is használható

A lényeg ha újat veszel és nincs alapgép sokkal olcsóbban akkor nem igazán éri meg mást venni mint St. A sima gépen is mennek a játékok, de mivel gépet nem egy évre vesz az ember akkor már miért ne legyen az amelyik kicsit jobb?

2017. máj. 26. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!