Ti meddig vártatok az Overwatch kompetitív módjával?
Quick Playben és Arcadeban játszom emberek ellen. Szóval szerinted érdemes úgy is kipróbálni, hogy egyenlőre nem vagyok túl jó benne?
Illetve ilyen kompetitív mód mindig van? Vagy csak a szezon kezdetétől a végéig?
Kb. 40-es voltam mikor kirpóbáltam milyen is. Mind1, hogy hanyas szintű vagy, nem az számít.
Sokan mindig jönnek azzal, hogy lvl100 alatt el se kezd a rankedet/kompetetívet, mert semmi értelme, nem ismered még annyira a játékot, stb. Pedig bőven találkozni olyan 200-as szintűvel is benne, aki kb. semmit nem tud a játékról.
Mennyi hőssel tudsz jól és magabiztosan játszani? Mindegyik csoportból (dps, defender, tank, support) van legalább 1-2 olyan hős, akivel tudsz jól játszani? Ha igen, akkor elkezdheted a kompetetívet.
Igaz, mindjárt vége a szezonnak, így legfeljebb csak a besoroló meccseidet tudod megcsinálni, de az is megéri, legalább a következő szezonra már tudod kb. milyen a kompetetív.
Arra figyelj, hogy a payloadas pálya játékszabálya más, kompetetívben mindkét csapat lesz egy köre és az nyer, aki messzebb tolja vagy gyorsabban tolja be a 3. pontra (ha mindkét csapat betudta tolni a 3. pontra).
Egyik karakterrel se tudok játszani. :D Talán Mercy, Winston, McCree és Roadhog akikkel tudok kezdeni valamit, jobb napjaimban Reinhardt. Ha defenzív karakter kell, talán a Bastion működik, de egyik karakterrel sem tudok magabiztosan játszani. Csak a következő szezonba fogok belépni, addig gyakorlom a célzásomat, mert azzal van csak bajom, a játékot már egész szépen kiismertem 31-es szintre (a Battleborn után nagyon egyszerű)
10-13%-os accuracyval (pl. Soldier) nem igazán tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!