Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lesz GTA San Andreas 2?

Lesz GTA San Andreas 2?

Figyelt kérdés
vagy valamien gta ami san andreasban játszódik?
2010. máj. 16. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném

több a valószínűsége hogy a köv. rész vice city ben fog játszódni vagy valahol máshol

2010. máj. 16. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért csinálnának két egyformát?
2010. máj. 16. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Bár lehet hogy egyszer lesz

mint ahogy a gta 4 ben újra feldolgozták Liberty city-t

de nem a közeljövőben

2010. máj. 16. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kizárt.Ahogy ugye csináltak Vice city storiest meg Liberty city stories-t is.A San Andreas a legnépszerűbb része a sorozatnak,úgyhogy nem lenne meglepő.
2010. máj. 17. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem
2010. máj. 17. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem lehet. a gta4-ben elég soxor utalnak las venturasra (vidámparkot is ilyen stilusuvá akarták alakitani, meg az egyik küldetésben a csávó las venturasba akar lelépni a haverjaival a mi pénzünkböl - de kinyirjuk:)

meg az egyik bnő los santosrol (ezek ugyebár san andreasban vannak) dumál vmit sőt az episodes from liberty city kiegészitőben meg vice city radio van szoval lehet (ha sorba mennek) a köv vice city lesz..kituggya

2010. máj. 17. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés a valószinűsége de szerintem a következő rést nagyon máshol fog játszódni ki tudja:
2010. máj. 20. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!