Lesz GTA San Andreas 2?
Figyelt kérdés
vagy valamien gta ami san andreasban játszódik?2010. máj. 16. 19:24
1/7 anonim válasza:
Nem hinném
több a valószínűsége hogy a köv. rész vice city ben fog játszódni vagy valahol máshol
2/7 anonim válasza:
Miért csinálnának két egyformát?
3/7 anonim válasza:
Bár lehet hogy egyszer lesz
mint ahogy a gta 4 ben újra feldolgozták Liberty city-t
de nem a közeljövőben
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem kizárt.Ahogy ugye csináltak Vice city storiest meg Liberty city stories-t is.A San Andreas a legnépszerűbb része a sorozatnak,úgyhogy nem lenne meglepő.
6/7 anonim válasza:
szerintem lehet. a gta4-ben elég soxor utalnak las venturasra (vidámparkot is ilyen stilusuvá akarták alakitani, meg az egyik küldetésben a csávó las venturasba akar lelépni a haverjaival a mi pénzünkböl - de kinyirjuk:)
meg az egyik bnő los santosrol (ezek ugyebár san andreasban vannak) dumál vmit sőt az episodes from liberty city kiegészitőben meg vice city radio van szoval lehet (ha sorba mennek) a köv vice city lesz..kituggya
7/7 anonim válasza:
Nagyon kevés a valószinűsége de szerintem a következő rést nagyon máshol fog játszódni ki tudja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!