A Dark souls 2-ben mikor élednek fel a videón látható szobrok?
https://www.youtube.com/watch?v=WRpFaEc6K6c&t=6s
Összegyűjtöttem a 4 great soulst most járok azon a helyszínen ahol a gyerek a videóban, de ha nem tudom leölni a feléledt szobrokat, nem tudok eljutni a tükör lovaghoz, és végigvinni a játékot.
A 4 great soult is alig tudtam összegyűjteni.
ahogy az első mondja
ha a nagy szobor előtt/mellett ölöd meg őket akkor nem te kapod meg a lelkeiket hanem a nagy szobor szívja el, 2-3 után feléled
Igen eredeti a CD Galaxistól vettem, úgy csináltam, hogy a másik szobából becsaltam, 2 ellenséget a szobor mellé, és ott öltem meg őket, akkor a nagyszobor beindította a liftet.
Azt nem értem, ha hivatalosan megvettem akkor miért a másik szobából kellett becsalnom, az ellenséget, és a nagyszobor mellett leölnöm, miért nem éledtek újra a kicsik.
Amúgy köszi a válaszokat. A nagy beindította a liftet
azért mert a #2 válaszoló hülyeséget írt
nekem az alapjáték és a SotFS is két különböző helyről volt letöltve anno, és semmi ilyen hibával nem találkoztam
szerintem egy egyszerű bug volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!