Játék kulcs vételéhez mindenképpen kell bakkártya?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni, néztem g2a és hasonló oldalakat. Muszáj kártya? Vagy van olyan ahol nem kell?2017. máj. 17. 21:53
1/5 anonim válasza:
paypal és paypass opciók is vannak.
2/5 A kérdező kommentje:
És azok hogy működnek? Annyira nem vagyok jártas, csak hallogattam róluk de nem használtam
2017. máj. 17. 21:56
3/5 anonim válasza:
paypal egy elektronikus számla, amihez hozzákötheted a bankkártyádat, vagy paypass-szal is fel tudsz rá pézt tölteni.
Paypass feltöltést meg kb bármelyik benzinkúton meg tudod csinálni, csak oda kell adni a kutasnak a pénzt amit fel akarsz tölteni.
Viszont arra figyelj ha paypallel vásárolsz, akkor eurót vagy dollárt fog levonni, az meg a forint váltakozása miatt lehet kevesebb vagy több, pl ma még 5000 ft, holnap már 5200ft ugyan az a termék ugyan azért a más valutájú árért stb.
4/5 anonim válasza:
Lehet én gondolok rosszra, de a paypass nem az érintéses fizetés bankkártyával?
Véletlenül nem a Paysafecardra gondoltál?
5/5 anonim válasza:
de igen, bocsi én írtam rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!