Melyik ez a régi játék?
A többi ilyen biztosan elkerült. Megpróbálok pontosítani,de régen volt már. A boltok egy kis faluban voltak és emlékszem hogyha vásárlás nélkül jöttem ki, az eladók mindig mérgesek voltak.
A páncélt minden testrészre külön kellett megvenni és még ezen belül is voltak drágábbak is. Volt kovács,bájitalos meg asszem'egy pap is barna csuklyával meg egy piros ruhás nő aki nem tudom mit árult, valami rontás lehetett. A harc úgy emlékszem úgy zajlott,hogy volt egy hetem,hogy könnyebben legyőzhető ellenfelek legyőzéséért pénzt kapjak,hogy jól fel tudjak szerelkezni a végső összecsapásra. A harcban lehetett fegyverrel védekezni, varázsigéket szórni és még táncolásra meg bohóckodásra is volt lehetőség,hogy a másikat felidegesítsd.
Elég nehéz emlékezni rá,kb.10 éve lehetett,hogy játszottam vele :D
2 is eszembe jutott.
Swords and Sandals
De szerintem a másikat nem irom le, mert ez lesz az, ha nem akkor addigra eszembe jut a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!