Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik ez a régi játék?

Melyik ez a régi játék?

Figyelt kérdés
Online lehetett játszani, volt benne egy harcosod, akit vinned kellett harcolni és minden győzelem után kaptál pénzt, amit elkölthettél fegyverre, páncélra, valami varázslatra meg ilyenekre.

2017. máj. 16. 16:57
 1/7 anonim válasza:
100%
Elnézést, de most körülírtál minden netes RPG játékot.
2017. máj. 16. 17:04
 2/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
Tehát egy négykerekű autót keresel, ami üzemanyaggal megy és van benne kormány. Ez alapján lehetetlen válaszolni.
2017. máj. 16. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:

A többi ilyen biztosan elkerült. Megpróbálok pontosítani,de régen volt már. A boltok egy kis faluban voltak és emlékszem hogyha vásárlás nélkül jöttem ki, az eladók mindig mérgesek voltak.

A páncélt minden testrészre külön kellett megvenni és még ezen belül is voltak drágábbak is. Volt kovács,bájitalos meg asszem'egy pap is barna csuklyával meg egy piros ruhás nő aki nem tudom mit árult, valami rontás lehetett. A harc úgy emlékszem úgy zajlott,hogy volt egy hetem,hogy könnyebben legyőzhető ellenfelek legyőzéséért pénzt kapjak,hogy jól fel tudjak szerelkezni a végső összecsapásra. A harcban lehetett fegyverrel védekezni, varázsigéket szórni és még táncolásra meg bohóckodásra is volt lehetőség,hogy a másikat felidegesítsd.

Elég nehéz emlékezni rá,kb.10 éve lehetett,hogy játszottam vele :D

2017. máj. 16. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyszerű grafikára kell gondolni, az y8on vagy valamelyik hasonló oldalon volt.
2017. máj. 16. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:

2 is eszembe jutott.

Swords and Sandals

De szerintem a másikat nem irom le, mert ez lesz az, ha nem akkor addigra eszembe jut a neve.

2017. máj. 16. 21:52
 6/7 anonim ***** válasza:
A másik a Sherwood dungeon, de biztosan a Swords and Sandals lesz. Mert abban lehet idegesiteni meg hasonlók és van benne végső küzdelem is meg páncél vásárlás meg hasonlók.
2017. máj. 16. 21:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen az az!Köszönöm!
2017. máj. 17. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!