Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hol tudom legolcsóbban megvenn...

Hol tudom legolcsóbban megvenni a GTA5-öt?

Figyelt kérdés
g2a 15000 ft, mármint van 10000 ft-ér, de ahoz ez van írva:Figyelem! Ez a termék (GTA 5) a Rockstar Social Club platformhoz tartozik, NEM lehet aktiválni és lejátszani a Steam platformon. Tehát valaki nem tud egy olcsó weboldalt ahol megvehetném a játékot? Előre is köszönöm a választ!

2017. máj. 16. 15:42
 1/5 Amarok Tonrar ***** válasza:

Én 12-ért vettem akciósan egy boltban, ahol most 14 ezer, a fizikai változatot. Rockstar verzió, nem Steam, de Steamen is ugyanúgy bejelentkezik a Social Clubba. Természetesen a kódot felhasználva letölthető az egész, nem kell a diszkekkel foglalkozni (ha nem olyan neted van, mint nekem). Ehhez képest a 10-15 ezer kész rablás szerintem.

[link]

2017. máj. 16. 17:56
 2/5 Amarok Tonrar ***** válasza:
Helyesbítek, azon az oldalon rablás annyiért.
2017. máj. 16. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért olyan fontos, hogy steames legyen?
2017. máj. 16. 21:14
 4/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló köszönöm, de inkább meg várom a nyári vásárt steamon. 2. válaszoló nem fontos, hogy steamos legyen csak nem tudtam, hogy akkor azzal mit kell csinálni(a tízezresel).
2017. máj. 17. 15:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Humble Bundle-n most akciósan 29,99 euró a játék. Csak be kell regisztrálni hogy vásárolhass és egy kódot kapsz amit social club-on tudsz beaktiválni. Ez az oldal teljesen megbízható.
2017. máj. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!