Játékok amelyben craftolhatsz?
256 MB grafikusom van 1 GB RAM és 1,8 GHZ processor
olyan játékot keresek amelyben craftolhatok.
Más játékok is érdekelnek.
Bocs, a géped elfelejtettem figyelembe venni.
(talán)Minecraft, Terraria.
Terraria: nagyon jó 2D szörnyírtós fantasy játék, lehet benne építkezni és rengeteg craftolni való cucc van a játékban.
Don't starve: ez nagyon nehéz játék, de jó. A craftolás létszükség, nélküle meghalsz, megölnek a szörnyek, a szélsőséges időjárás vagy éhen halsz mert nem készítettél elég állatcsapdát stb. stb.
A Minecrafthoz nem hiszem hogy elég 1Gb ram.
Oolite űrhajós játék szerintem elmegy ezen a gépen.
Továbbá nézz körül az Abandonware játékok között. Ezek olyan régi játékok amiket már nem árulnak. Ugyan továbbra is jogvédelem alatt állnak, de a tulajdonosaik már nem lép fel jogilag a letöltésül ellen, mivel nem árulják többé őket. Szerintem mindegyik simán elfut a gépeden.
gog.com oldalon sok olyan játék van ami kis gépigényű, pl. a fenti abandonware játékok egy részét is árulja olcsó áron, ezért a fenti abandonware oldalakon a jogi problémák elkerülése végett a gog oldalán újból megvásárolható régi játékok már nem letölthetőek csak egy link mutat a gog-ra.
Továbbá a legtöbb roguelike játék kis gépigényű és jó szórakozást nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!