Hogy lehet egy játékkal úgy játszani, hogy a haverom PC-n én Xbox One S konzolon?
Sziasztok.
Úgy hallottam,hogy létezik olyan,hogy a haverom PC-n játszik mondjuk a GTA V-tel és én Xboxon és tudunk közösen játszani anélkül,hogy lenne Xbox konzolja.
Már a wikipedia sem stimmel, de mindig ezt a giatbombos listát linkelgetik itt mikor konkrétan tudom egy csomó játékról hogy nincs benne crossplay mert játszottam velük.
Wikis link:
- Dragons Dogma: NINCS IS BENNE MULTIPLAYER
- Minecraft: Minden platform a sajátjával tud játszani, nincs átjárás, mert bár patchelik mindegyiket nem tudnak annyit a hardware miatt.
Farming Simulator, The Division és még sorolhatnám NINCS benne cross platform.
Komoly Xbox játékok közül a Killer Instinct a Gears of War 4 és a Forza Horizon 3ban van cross multi.
Azért nincs a legtöbb játékban közös multi mert egér és billentyűzet ellen a legtöbb játékban semmi esélye sincs a kontrollereseknek. Egyszerűen lassabb célozni! Bemész Gow4be egy hordába és látod hogy vannak PCről, hozzák a snipert és végig klikkelgetik az ellenfelek fejét 50 körön keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!