Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy lehet egy játékkal úgy...

Hogy lehet egy játékkal úgy játszani, hogy a haverom PC-n én Xbox One S konzolon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Úgy hallottam,hogy létezik olyan,hogy a haverom PC-n játszik mondjuk a GTA V-tel és én Xboxon és tudunk közösen játszani anélkül,hogy lenne Xbox konzolja.

2017. máj. 14. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol hallottál ilyet, de jól átvertek. Nem lehet.
2017. máj. 14. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Tobb mint 100 jatek tamogatja mar a cross platform jatekot, pontos listara ott a gugli.
2017. máj. 14. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
A GTA V pl pont nem.
2017. máj. 14. 19:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom honnan jött a 100 játék mert van vagy 5 talán? A "play anywhere" játékok támogatják HA multisak és abból sincs szerintem egy tucatnál több.
2017. máj. 18. 09:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Meg a tavaly olvastam egy cikket amiben le volt irva az epp aktualis lista. Es joval tobb volt az 5-nel, persze nem csak AAA cimekre kell gondolni.
2017. máj. 18. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Maximum a visszafelé kompatibilitási listára gondolhatsz, 360 játékokkal lehet közösen játszani Oneon és 360on.
2017. máj. 19. 07:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem, arra gondolok hogy Pc-n jatszom War thundert Ps4 jatekosok ellen.

[link]

[link] -116 jatek.

2017. máj. 19. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Már a wikipedia sem stimmel, de mindig ezt a giatbombos listát linkelgetik itt mikor konkrétan tudom egy csomó játékról hogy nincs benne crossplay mert játszottam velük.

Wikis link:

- Dragons Dogma: NINCS IS BENNE MULTIPLAYER

- Minecraft: Minden platform a sajátjával tud játszani, nincs átjárás, mert bár patchelik mindegyiket nem tudnak annyit a hardware miatt.

Farming Simulator, The Division és még sorolhatnám NINCS benne cross platform.

Komoly Xbox játékok közül a Killer Instinct a Gears of War 4 és a Forza Horizon 3ban van cross multi.

Azért nincs a legtöbb játékban közös multi mert egér és billentyűzet ellen a legtöbb játékban semmi esélye sincs a kontrollereseknek. Egyszerűen lassabb célozni! Bemész Gow4be egy hordába és látod hogy vannak PCről, hozzák a snipert és végig klikkelgetik az ellenfelek fejét 50 körön keresztül.

2017. máj. 20. 08:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor elnezest kerek, csak War thundert jatszom es itt rendesen mukodik, igy felteteleztem hogy a tobbi jateknal is a listarol.
2017. máj. 20. 08:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Én azt vettem észre magamon,hogy kontrollerrel sokkal jobban célzok mint egérrel.
2017. máj. 21. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!