Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Mass Effect 3-ban ha megenge...

A Mass Effect 3-ban ha megengedem Jamesnek hogy Lolának szólítson, azzal románcot kezdeményezek vele?

Figyelt kérdés

Garrussal terveztem a románcot (a ME2-ben is vele volt), és már beszéltem is vele arról, hogy még mindig ugyanúgy érzek iránta. De megengedtem Jamesnek, hogy Lolának szólítson (mert mért is ne? nekem is tetszik), s most attól félek hogy ezt Garrus úgy értelemzte, hogy már nem érdeklem őt.

Garrus nem akar beszélgetni velem. Jelenleg Garrus a társalgóban van Liarával.

Mordin meg ajánlotta már Garrust a nőstény krogannak, akit viszont nem érdekelt...

2 küldetést már megcsináltam a Jamesel való beszélhetés után, de ha ez románcnak számított, akkor jobb lenne minél hamarabb visszamenjek és újrakezdjem.

Vagy ez is csak annak tudható be hogy Garrus elég szégyenlőske, de majd a megfelelő időben lesz valami olyasmi, mint amikor a ME2-ben feljött hozzám egy üveg borral?

2017. máj. 13. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Jamessel nem is lehet románcolni, csak a citadel dlc-ben.
2017. máj. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!