Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit szerettek a GTA sorozatban?

Mit szerettek a GTA sorozatban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mit lehet szeretni benne, de hogy a párom állandóan azt nyomja...!!A vice city a kedvenc!
2010. máj. 16. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Szabadság,szeretem!!!;)
2010. máj. 16. 11:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is játtottam a Vice City-vel meg a SA-val,de értelmetlen játék....a Mafia-ban azért figyelnek a gyórshajtásra,ha ütközöl akkor lemegy az életed...szoval a Mafia élethűbb!Meg a GTA csak észnélküli gyilkolásból áll,meg ha felborul az autó akkor mért gyullad ki és robban fel?-.-"
2010. máj. 16. 12:15
 4/9 anonim ***** válasza:

A GTA4 sokkal élethübb már mint az elözök. Amúgy én is azért szeretem mert nagy a szabadság benne :P

Lány létemre játszottam vele amíg nem töröltem le..:D

2010. máj. 16. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy normális csaj;):P
2010. máj. 16. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem éppen az a jó benne hogy kiélhetjük benne a gyilkos ösztönünket, büntetlenül csinálhatunk benne bármit
2010. máj. 16. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem csak gyilkolni lehet, hanem küldetéseket teljesítesz!Amiért pénzt kapsz, stb!
2010. máj. 16. 19:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Hallod jáccottam vele!!Teccett is de egy idő után már tul idegesitő az hogy büntetlen minden...
2010. máj. 16. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Azér mert kocsikat lehet lopni gyilkolni ahogy akarod de főleg a GTA4 a legélethűbb eddig.

(a GTA5-ről halottam, hogy jővőre ki fog jönni magyarországra).

2010. máj. 23. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!