Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak én utálom a multiplayer...

Csak én utálom a multiplayer játékokat?

Figyelt kérdés

Régen sok mmorpg-vel játszottam, de azoknak megvolt a várázsuk, aztán jött a lol ugyebár és ott meg midnneki jött az egymás szidásával meg ha már valaki kicsit máshogy játszott az már eláshatta magát.

Azóta rájöttem, jobb elmerülni a single playerekben mert ott nem nyaggatnak az emberek.

2017. máj. 12. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A LoLos közösség kifejezetten rossz hírű. Alapvetően nem rosszak a multiplayer játékok, de az élmény, amit kínálnak sokkal felületesebb. Tényleg csak arra jó, hogy elüsse velük az ember az időt.
2017. máj. 12. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden ilyen játéknál az első, hogy kikapcsolom a chatet.
2017. máj. 12. 14:19
 3/7 anonim válasza:

én gamer kezdeti éveimtől (amikor olyan 6-7 éves voltam)

vagy bő 10 évig nem tudtam online játszani, lévén nem volt szélessávú internetünk

ismerősöknél futólag kipróbáltam pár címet (Battlefield, Combat Arms, Call of Duty) de különösebben egyiknél sem értettem miért szeretik annyira az emberek

aztán lett Digi én meg tudtam játszani ezekkel is

Hát, hogy őszinte legyek hamar kifulladt a dolog

eleinte meglepően sokat játszottam online, főleg hétvégenként, de a szikrája ezeknek nem tartott sokáig, hamar ellaposodtak, ma már néha néha, egyszer egyszer veszem elő őket, túl nagy igényem nincs rájuk

a single-player játékok egy jó történettel sokkal inkább magukkal tudnak ragadni és szebb emlékekként maradnak meg az olyanok mint a Prince of Persia története, a God of War III epikus boss harcai vagy a Last of Us látványvilága, mint az hogy egyik nap zsinórban 18 embert lőttem lett CoDban

olyan ez mint a moziba járás

jó, egyszer egyszer elmegy az ember, de az igazi az mikor egyedül nézhetek meg egy jó filmet, itthon, kényelmesen, a négy fal között

2017. máj. 12. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én gyakran játszok multiplayer játékokat, mert alkalmi játékos vagyok, hetente 3-4 alkalommal játszok 1-2 dota meccset, ennyi idő alatt nehéz elmerülni egy jó singleplayerben.
2017. máj. 12. 16:30
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Nem a multiplayer jatekok/LoL hibaja hogy gyokerek a jatekosok egy resze.

jobb elmerülni a single playerekben mert ott nem nyaggatnak az emberek. -normalis jatekkozossegnel ez ritkabb, retegjatekoknal meginkabb. Raadasul a single egy ido utan unalmas, az Ai kiszamithato, sok esetben masodikszor nem fogod ujra elkezdeni, mig a sima multinal kihivas egy ugyes ellenfel legyozese. En peldaul evek ota nem is jatszok single cimeket, az online anyazoktol meg nem lesz sirogorcsom.

2017. máj. 12. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ai kiszamithato, sok esetben masodikszor nem fogod ujra elkezdeni, mig a sima multinal kihivas egy ugyes ellenfel legyozese"

Ugyanazon a 8-16 pályán fogócskázva a nem kompetitív játékosnak hamarabb unalmassá válik, mint egy single játék újrajátszása. Arról nem is beszélve, hogy egy jobb single játékot több módon, akár több történetszálon ki lehet játszani.

2017. máj. 12. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Single Player vs. Multiplayer témának gyakorlatilag nincs értelme, mindenki mást keres a játékokban.

Én se szerettem sokáig, és most sem kifejezetten vagyok oda érte. Viszont tavaly a Battleborn nevű produktum egy kicsit megváltoztatta a véleményem: Elképesztően változatos, magával ragadó és vicces kalandot kaptam, amit vagy coopban, vagy pvp-ben lehetett játszani. Megismertem egy csomó jó embert, persze voltak közöttük parasztok is. Azokat el kell pöckölni.

Töbnnyire én is azért szeretek single playerezni, mert nincsenek körülöttem akkor emberek. De hébe hóba multizgatok már, a gyökerekkel meg nem foglalkozok.

2017. máj. 12. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!