Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Honnan tudom letölteni ezt...

Honnan tudom letölteni ezt letölteni androidra?

Figyelt kérdés
Az elején le szeretném szögezni hogy nem érdekelnek azok a szövegek hogy miért nem veszem meg inkább) Sajnos nincs rá pénzem... Pokemon SUN vagy MOONt szeretném letölteni androidra. Már próbálgattam minden félét de egyszerűen nem megy. Egyenlőre csak PC-re sikerült letöltenem. Köszönöm előre is az ÉRTELMES válaszokat!
2017. máj. 11. 17:25
 1/5 anonim válasza:

Töltsd le internetről az APTOIDE nevű alkalmazást (mint a Play Áruház, csak narancssárga a menüje, és ingyenes minden rajta) keress rá benne, majd telepítsd.

(Mivel ez egy böngészőből letölthető alkalmazás, a telepítéshez be kell kapcsolnod a beállításoknál az ismeretlen forrású alkalmazások telepítésének engedélyezését)

2017. máj. 11. 17:36
 2/5 A kérdező kommentje:
A kommenteket látva eléggé ocskárolják. Apptdio van csak (narancssárga) 3.2-es értékelés. eléggé kevés. vagy valamit én néztem el ?
2017. máj. 11. 17:41
 3/5 A kérdező kommentje:
A weboldalukon néztem a játékok listáját. A játék nincs fenn. Ez egy külön játék amit Nintendo 3DS-re csináltak. Emulátorral kellene futtatni. De nem találok olyan fájlt ami működne.
2017. máj. 11. 17:43
 4/5 anonim válasza:

Akkor ezzel kezdd!

Azt sajnos nem tudom.

Emuparadiseon megnéztem, de nincs rajta.

Bár azon az oldalon sok más pokemonos játék van, plusz emulátorok hozzá!

2017. máj. 11. 21:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom , azt hittem aki válaszol utána néz esetleg tudja hogy milyen platformos a játék. Természetesen semmit nem bunkóságnak szántam ha úgy érezted. Nagyon köszönöm hogy legalább ennyire vetted a fáradtságot. Remélem azért még kapok válaszokat. További szép napot
2017. máj. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!