Milyen Prey hez hasonló játékok vannak?
Figyelt kérdés
System Shock, Bioshock, Deus Ex, Dishonored megvan, ezeken kívül mit érdemes megnézni? Scifi horror érdekel elsősorban, de nem válogatok.2017. máj. 11. 00:39
4/10 A kérdező kommentje:
Minden említett játék teljesen lineáris, játékmenetben egyáltalán nem hasonlítanak a Prey hez. :\
2017. máj. 12. 06:03
5/10 anonim válasza:
na mert a System Shock és Bioshock nem az? Alien és Half life és Bioshock van hozzá a legközelebb, attól hogy úgy van megcsinálva a Prey hogy fel le liftezz és egyik szobából a másikba menj egyáltalán nem szabadabb mint az Alien ahol ugyanezt csinálod
6/10 anonim válasza:
ja és a Half life hasonlít az említett játékok közül a legjobban a játékmenethez, még a mimic is hasonlít, logikai játékmenetben is
7/10 A kérdező kommentje:
Vagy nem játszottál a prey el, vagy kb 20 perc után írtad a véleményed. Összehasonlíthatatlanul szabadabb bármelyik említett játéknál, mind sztoriban mind játékmenetben. A half life, alien isolation, doom, dead space nem is értem hogy jön ide, mindegyik teljesen lineáris, minden pályának van eleje közepe vége, követed a nyilat, megölsz mindenkit és ennyi, jön a következő pálya, a prey(és azok amiket a leírásban említettem) teljesen másképp működik, a játék leírja milyen lehetőségeid vannak aztán azt csinálsz amit akarsz, úgy oldasz meg bármilyen helyzetet ahogy akarsz. 4x játszottam újra eddig, mind a 4 alkalommal rengeteg újdonságba botlottam, teljesen más élményt kaptam attól függően hogy épp hogy alakítottam a dolgokat. Ha majd Alyx arcába beleerszthetek egy tárat és erre a játék nem annyival reagál hogy game over akkor majd beszélhetünk arról hogy "csak a liftezésben tér el". ;)
2017. máj. 12. 18:53
8/10 anonim válasza:
akkor játszd még újra 1000x ha ennyire belevagy b.zulva
9/10 anonim válasza:
Space Hulk Death Wing, ott kapsz 1 feladatot aztán úgy jutsz oda meg úgy csinálod meg ahogy akarod.
10/10 Aelyon válasza:
Deus Ex, Deus Ex: Human Revolution, Deus Ex: Mankind Divided (ezek egy picit szabadabbak is talán, nagyobb open world területek vannak benne), Bioshock, System Shock 2, E.Y.E Divine Cybermancy, Dishonored 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!