Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen komolyabb szamitogepes...

Milyen komolyabb szamitogepes jatekot jatszhat egy tizenegy eves fiugyerek?

Figyelt kérdés
Ne legyen agrsszivitas benne,mar tul van a Miniclip szeru jatekokon,valami ami a logikajat fejlesztene,a sport jatekokon kivul(FIFA08,autoverseny stb)es ami nem kivan nagy angol tudast.
2008. okt. 14. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

WoWoztam az európai kiadás óta kb 12 hónapot összesen, ami azt illeti épp előfizetni készülök, de az a játék manapság így néz ki:

Aréna, aréna, arénaarénaarénaaréna és egy kis .. ja nem, még több aréna, aréna. Kicsit monoton és unalmas. Az új kiegészítő remélhetőleg egy kis színt visz majd a játékba..

A játékok szerzői jog védelme alatt vannak, bár én sem vennék meg soha semmit anélkül, hogy ki nem próbálnám előtte.

Ha le akarod tölteni valahonnan akkor például ott a www.mininova.org, ha tetszik a játék vedd meg.

Itt egy szuper játék ami biztosan felkerül sok stratégiakedvelő polcára:

http://www.youtube.com/watch?v=OaBiLBDj8rs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=zpWSjhMk-hE

2008. okt. 22. 13:11
 12/15 anonim válasza:

Word Of Goo

ez nagyon jo logikai játék és semmi angol szinte nem kell hozzá. ezt szeretnie kell mert még vicces is

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. febr. 13. 22:18
 13/15 anonim ***** válasza:
state of war...14 vok,és én se tudom megcsinálni,100% stratégia.
2009. júl. 30. 06:06
 14/15 anonim ***** válasza:
esetleg revolt.
2010. aug. 2. 08:55
 15/15 anonim ***** válasza:

a revolt egy autós versenyzős játék amit a...

Olvassátok el: [link]

2010. aug. 2. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!