Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ez melyik két horror játék?

Ez melyik két horror játék?

Figyelt kérdés

1.Ha jól emlékszem egy pasival voltunk és volt egy olyan szoba,ahol próbababák(ha jól emlékszem piros ruha volt rajtuk,de nem biztos) voltak.Amikor a pasi elfordult a próbababáktól,majd visszanézett,akkor az egyik a földön elkezzdett a pasi felé kúszni

2.Két részletre emlékszem.Az egyik az,hogy kinyitunk egy ajtót és az ajtó túloldalán ott egy szellem gyerek.A karakter,akit irányítunk,pedig hirtelen elengedi a kilincset és hátrébb megy,mert megijedt.A másik,hogy egy szobában lábnyomokat látunk megjeleni a földön(meg talán gyerek nevetés is hallható,de ez nem biztos),a szobában van egy asztal és azon is megjelenek lábnyomok(meg talán fel is lökik az asztalt)és később pedig rohangáló szellem gyerekeket lehet látni

2017. máj. 7. 14:50
 1/4 anonim válasza:
az elsőről nekem a Silent Hill 2 ugrott be..
2017. máj. 7. 21:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nem a Silent Hill játékok.Régebben én is arra gondoltam elsőre,szóval még akkor leellenőriztem,de nem volt bennük ilyen jelenet :(

Amúgy a Resident Evil sorozatban sem találtam,szóval szerintem valami kevésbé ismert játékról van szó

2017. máj. 8. 07:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Condemned: Criminal Origins jut az elsőről eszembe.
2017. máj. 9. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez sem az :(
2017. máj. 11. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!