Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A CS:GO-ban a VAC BAN az örök?

A CS:GO-ban a VAC BAN az örök?

Figyelt kérdés
Az én profilomat VAC bannolták egy file miatt a neve Skin changer és egy texturát bedobott azzal eggyut es ezert bannoltak es VAC team nem ir vissza nekem hogy barmit is lehetne tenni ellene , az a kérdésem hogy a vac bannak lesz vege valaha nekem olyat ir ha bekapcsolom a csgot hogy veszelyes vagyok .

2017. máj. 3. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:

A ban végleges, nem jár le. A support nem foglalkozik vele, eleve jogos a tiltás így ha tudnák se vennék le.

Új profilba megint meg kell venned a játékot, és nem használhatod ugyanazt a telefonszámot a prime fiókhoz (ha volt), mert a friss független játékot is azonnal bannolják az előző miatt.

2017. máj. 3. 15:52
 2/2 anonim ***** válasza:

a vac egy automata ban, nagyon kivételes esetekben törlik csak el, mivel a program monitorozza a fájlokat a gépeden és ha ott valami eltérést lát akkor kapcsol be.

Mivel a skin changer illegális, ezért a vac ban-odat nem fogják feloldani, ha ilyen céljaid vannak akkor veheted meg megint egy másik steam fiókra a játékot (értelem szerűen más emailre és más mobilról kell steam guardolni).

2017. máj. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!