Battlefield1-ben (PC) melyik gombbal lehet lehasalni?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 30. 13:03
1/13 anonim válasza:
Nem játszottam a játékkal,de általában az fps-ekben a bal ctrl-al hasalnak(de guggolni is szoktak vele,esetleg tartsd nyomva lásd mit csinál).
Vagy próbáld meg a z betűvel...
Esetleg bal Alt.
2/13 anonim válasza:
Nem lehet megnézni a beállítások között a billentyűzet kiosztást?
De ha nem is, ez egy olyan dolog, amit a tutorial küldetés az elsők között mond el, hogy hogyan kell.
Egyre lustábbak az emberek.
3/13 A kérdező kommentje:
csak multival játszom, de gondolom amilyen g*ci okosnak tűnsz 2. te születésedtől fogva képes voltál mindenre illetve tudtál mindent.
ctrl-al guggol, megnézem amiket írtál,köszönöm,első.
2017. ápr. 30. 16:11
4/13 anonim válasza:
Igen, mindent tudtam. Amit meg nem, arra magamtól is rá bírtam jönni. Sosem voltam olyan életképtelen, hogy amire 10 másodperc alatt magamtól is meg tudom találni a választ, ahhoz másoknál kucsorogja.
5/13 A kérdező kommentje:
szerinted én nem nyomkodtam végig mindent,te majom?
2017. ápr. 30. 16:57
6/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem, ha csak beírom google-ba hogy "Battlefield 1 keyboard layout", rögtön ott van a válasz. Vagyis annyi kell hozzá, hogy ne legyél egy retardált véglény.
7/13 anonim válasza:
#6: Meg ahhoz kéne tudni pár szót angolul, tudni kéne használni a Google-t... Túl sokat kérsz tőle!
8/13 A kérdező kommentje:
nem lett volna egyszerűbb ennyit írni igaz? kíváncsi lennék élőben mekkora lenne a pofa :) menj és vágd fel az ereidet,jobb lesz mindenkinek :)
2017. ápr. 30. 22:16
9/13 anonim válasza:
Mekkora lenne a pofám? Nem egy taknyos 12 évestől nem fogok beszarni.
10/13 anonim válasza:
Az gondolom meg sem fordult abban az okos fejedben, hogy a két 74%-os válaszoló két külön embert takar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!