Szerintetek mennyire csinálok nézhető videókat? (Minecraft)
Sziasztok!
Minecraft-tal kapcsolatos tutorial videókat szoktam csinálni és szerintetek mennyire jók?
Nem tudom eldönteni, hogy jó-e amit csinálok vagy sem.
El tudnátok mondani a véleményeteket? Bármilyen kritikát elfogadok, előre is köszönöm a válaszokat!
Itt egy videóm linkje: https://www.youtube.com/watch?v=lJEqjKJhKpw
1. Nyisd ki a szád. Tudom nehéz pár embernek, de az artikulált beszéd nagyon sokat számít.
Olyan mintha rágnál egy gumicsizmát és közben magadban motyognál, magabiztosabban, artikuláltabban kéne beszélni.
Kicsit olyan vagy mint Orbán a most pénteki Európa Parlament beszédén ahogy hebegett-habogott (Soros meg társai).
2. Minecraft kb lerágott csont, ezrével vannak hasonló videó channelek, sajnos ezzel elkéstél (ahol jóval komolyabb dolgokat is mutatnak). Persze ha élvezed, csináld nyugodtan, de túl nagy megtekintési számra ne számíts.
Igen tudom, ezt a beszédet még gyakorolnom kell, még elég fura dolog nekem, hogy magamban beszéljek.
Túl sok embert nem is akarok elérni, inkább csak magamnak csinálom ezeket a videókat, hogy lássam hogy fejlődök ezzel az egésszel. Csak azért kíváncsi vagyok más véleményére is.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!