Call of duty black ops 2 zombie -Sziasztok! - Hogy lehet a 3 alap pályán kívül a többi helyszínt is meg nyitni-és játszani?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 28. 16:53
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy megveszed a DLC-ket. Más mód nincs rá.
2/3 A kérdező kommentje:
- Igazán köszönöm a válaszod !
- Eddig én is el jutottam,mert elolvastam erről a régebbi válaszokat,és ott is írják.
- Az a baj hogy nem rég kezdem el STEAM-on keresztül játszani-és a részletekben még nincs tapasztalatom.
-Bővebben segíts:
- Én a DLC-t úgy próbáltam használni,hogy rá mentem a telepített játékokra-ki választottam a "Call of D.Z" JÁTÉKOT és jobb oldalt 1 listában,kb közép tájon ott van a
DLC-opció-rá kattintok....bele megyek...de csak más játékokat ajánl fel-nem találom hogy hol vehetem meg a Zombi módra a többi pályát ???!
-Ha nem jól csinálok valamit,írd le kérlek !
-Bocs az értetlenségemért !!!
2017. ápr. 29. 09:42
3/3 A kérdező kommentje:
-Szóval...Elnézést kérek !
-Hülye kérdés volt....
-Mindent meg találtam...amit akartam meg is vettem....és teljesen működik is.
-Köszi !
2017. ápr. 29. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!