Gta 5 és GTX 1050 Ti mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Megvettem a GTa 5-t , ezzel együtt redneltem egy Gigabyte GTx 1050 ti Windforce oc-t. Néztem pár benchmárkot a kártyáról a gta-5 ben. Minden benchmárk 1080p ment , vsyn kikapcsolva high + beállítások msaa 2X. Ezekkel a bállitásokkal akármilyen benchmárkot néztem , akár milyen procival 60 fps alá nem ment , stabil 70-80. Nos én megfogtam beraktam a kártyát , indítom a gamet.A játék utomatukisan mindent felhuzott high / very high ra , a felbontást felrakta 1080 ra. fsaa meg a többi hasonló x8 , x16 . De a prologus alig ment olyan 50-60nal . Lehúztam a felbontást 1600/900-ra mivel a képernyöm ezt nyomja. Mssat leuztam x2 , és kb mindent , mint ahogyan a benchmárkokban szereplet. Prologus ment 80-90 fps de mikor beléptem maga a játékba ,és kezdödött Franklinnel a missio 50-60 és ledropol ritkán 35 fpsre is.. Mitöl lehet ? Méh inkább lehuztam a beállitásokat de az fps maradt , mostanásg online ban 60 felül nem is megy 40-50 játszok egy GTX 1050 tial. Nem tudom a procim lenne -e a baj 2 generácios i3 3420. ram 8 gb 1600 mhz . Kérlek segítsetek mert ugy érze valami nem koser.. win 10 van , xbo xdvr kivan kapcsolva.2017. ápr. 27. 09:29
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki a GeForce Experience optimalizáló szolgáltatását, nekem gyönyörűen stabilizálta.
2/2 anonim válasza:
proci nem a legjobb, de ilyet nem kéne dobálnia.
Árnyékot húzd le alacsonyra, sok játéknak ez a vesszőparipája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!