Milyen minimális rendszerigényei vannak a következő játékoknak?
Figyelt kérdés
A következő játékokkal szeretnék játszani: Far Cry 4 és Primal,Assassin's Creed Unity és Syndicate,F1 2016,FIFA 2017,Counter Strike Global Offensive
Ami nekem van:
Intel core 2 duo 8300 1.86 ghz(lehet fejlesztem i3-ra)
GPU:Nvidia GeForce GT 730 1 gb
8gb RAM
Mit kéne még fejlesszek? Mit ajánlotok?
2017. ápr. 26. 19:41
1/8 anonim válasza:
Milyen egyszerű lenne, ha volna egy adatbázis, mit tudom én, nevezzük mondjuk Steamnek, amin a játék áruházi lapján legörgetve meg lehetne nézni a játékok rendszerkövetelményeit és nem kéne kérdezős oldalakra kérdéseket kiírni és végigolvasni a szarkasztikus válaszokat.
2/8 anonim válasza:
CPU-t fejlesztheted i3-ra bőven, de az i5 lenne az igazi. Az Assassin's Creed-nek az i5 az alap gépigénye, az ajánlott pedig az i7... Ezt figyelembe véve minimum i5-öt kellene venned. A többi szerintem jó.
3/8 anonim válasza:
Egyébként van olyan, hogy gepigeny.hu ... De keresőbe is maximum 5 perc megtudni ezeknek a játékoknak a gépigényét.
4/8 A kérdező kommentje:
A 2.hozzászólónak köszönöm.
i5-ös procsesszorból elég,ha csak i5-2400S 2.50 GHz-s?
2017. ápr. 26. 20:37
5/8 anonim válasza:
Igen és az assassinon kívül szerintem mindent bírsz majd hájon.
6/8 anonim válasza:
Jobb lenne az Intel i5-3550K 3.40GHz vagy a Intel Core i5-2500K 3.3 GHz.
7/8 anonim válasza:
Inkompatibilis alaplap? Senki? Ha i3at vagy i5öt akarsz, új alaplap is kell. DDR3 Ram is. Ezekhez a játèkokhoz elèg egy erős i3 (Haswell, vagy afelett)
8/8 anonim válasza:
I5 2400 valóban jól jönnek a fenti címek mellet. 20e alatt beszerezhető, 8 giga ram elég, gt 730 megint kevés. Gtx 750ti,rx 460 ilyesmi kéne neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!