Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van valami jó csalás a hearths...

Van valami jó csalás a hearthstonehoz?

Figyelt kérdés
Szeretem ezt a játékot, de folyton felidegesít. Valami olyan progit keresek, amivel minimális az esély, hogy lebukjak. Amugy csak questelésre használnám.
2017. ápr. 22. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Haha ilyen nincs. Ugye nem gondolod hogy a Blizzard hagyná, hogy amit más pénz vagy idő és játéktudás árán megszerez, azt te ingyen meg kapd? Felejtsd el.
2017. ápr. 22. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
elsőnek igaza van, ha lenne ilyen, melyik idióta költene rá pénzt. Nem értem a gondolkodásmódodat. A játékok nekem a kihívásról szólnak, amiben lehetne abban sem csalok. Tanulj meg veszteni..benne van a pakliban. Amúgyse múlik semmi azon a játékon, nem tudom mit érnél el azzal ha csalás útján jutnál előre. Másoknak villoghatnál az eredményeiddel, de egyrészt kit érdekelne(??) másrészt magadat nem csaphatod be.
2017. ápr. 22. 15:37
 3/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
58%
Remélem nemsokára megdöglesz valami k___a fájdalmas és lassú módon, és hogy végignézhetem.
2017. ápr. 22. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Noob.
2017. ápr. 22. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Valahogy meg kell szerezned az ellenfél Ip címét (ami nem lehet olyan nehéz ha össze vagytok kapcsolódva). Utána jöhet a DDOS
2017. ápr. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!