Valaki tud ezekre a kérdésekre választ a GTA 5-tel kapcsolatban?
1. Ha a rablásokat okosan csinálom, akkor több pénzem marad vagy ugyanúgy megtörténhet, hogy például az egyik felbérelt fazon meghal és elvész a pénz?
2.Ki lehet-e dobálni a fölösleges fegyvereket?
3.Hogyan lehet gyorsan sok pénzhez jutni benne, ha ilyen egyáltalán lehetséges?
4. A 'strength' nevű tulajdonság mivel fejleszthető?
5.Hogy lehet kirabolni a pénzszállítókat amikbe véletlen fut bele az ember?( Eddig akárhányszor próbáltam mindig megöltek, mert 10 másodper alatt kiér a rendőrség)
6. Hogy lehet megoldani, hogy a karakter ne öltözzön mindig át? (vesz az ember egy jó kis ruházatot, aztán kicsit nem játszik az egyikkel és máris átöltözik)
7.Van értelme konzolon fejleszteni a célzását a karaktereknek, ha úgyis van auto-aim?
8. Van a játékban olyan, hogy a rendőr gyorshajtás miatt utánam jön és üldöz?
(1x mintha ezért kergetett volna. semmit nem csináltam azon kívül, hogy kb. 300-zal mentem a sztrádán)
9. Lehet-e valahogy védekezni a vadállatok ellen, akik a semmiből rám ugranak az erdőben és 1 másodperc alatt megölnek?
1. Igen.
2. Tudtommal nem, de elférnek a tárcsán.
3. Tőzsde.
4. Gondolom sporttal, bár nem hiszem, hogy van jelentősége.
5. Gyorsan kell csinálni. Gránátvetővel kilövöd a hátsó ajtót, felkapod a pénzt, kocsiba vagy motorra pattansz és lerázod az üldözőket.
6. Szerintem sehogy. A megvásárolt ruháid pedig elérhetőek maradnak a szekrényedben.
7. Van a fegyvereknek szórása is, plusz az auto-aim kikapcsolható.
8. Nincs.
9. Figyelj oda. Nem a semmiből jönnek, csak nem vetted észre, hogy rádlopakodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!