Hogy tud egy hunter legyőzni egy warlockot a WoW-ban?
Figyelt kérdés
Lehet nem éppen a legjobb oldalon kérdezem ezt meg, mégis hátha tud rá válaszolni...
Lehetséges hogy egy hunta legyőzzön egy lockot? Persze ha nem noob a lock, tehát érti mit csinál. Hunterem van és még akkoris elp.csáz egy lock ha mondjuk 2k gs-el kisebb mint az én cuccaim. Eleve a lock óriási dps-t tol, ebből kifolyólag kb 2 spell vagyok neki és már fekszek is. Van rá mód hogy le lehessen győzni mégis? Valaki mondja el a titkot :)
2010. máj. 14. 12:28
1/7 anonim válasza:
Cselez egyet balra, aztán a térdével gyomorszájba, ököllel állcsúcson, szemkinyomás.... és kész!
3/7 anonim válasza:
Ha távol tartod magad tőle az már fél siker..
4/7 anonim válasza:
Wtf?A lock alapból nem közelharcra lett tervezve, miért lenne fél siker, ha távol maradna tőle?... :D
5/7 anonim válasza:
Én Affli warlockal tolom és hunter még nemtudott beverni, egyszerűen nem tudnak akkora sebzést leadni rám hogy ne tudjak visszatölteni elég életet meg általában egyszer elfearelem és mire az megszűnik már eleve halott... :D
6/7 anonim válasza:
Aha persze, ott van a trinket ami kivisz belőle, meg ha lőné chaos boltot meg a többit gyorsba lenyomok egy deterrence-t, ráküldöm a petemet, hátraugrok disengage-el, leteszem a snake trapet+ még esetleg immolation trap, közben sprintelek , hadd jöjjön utánam és menjen bele a csapdákba.Aztán a snake-ek lelassítják, látom megint kasztolná a hülyeségét azért tolok rá scatter shotot, legalább megszakitja,explosive shot,aimed shot,serpent sting, meg a shadow damagés dot, megint kasztolná wyvern stinggel megszakitom,steady shot aimed shot, kill shot .kampec
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!