A vízkereső botot lehet használni csatában?
Figyelt kérdés
Csatában kijátszodtam. vissza vettem vele egy kartat amivel eltuntettem a szörnyet es a kincseit felvehetetem.2017. ápr. 17. 03:44
1/4 anonim válasza:
Aztán melyik játékról van szó, aranyom?
2/4 A kérdező kommentje:
Hoppácska Tényleg..
A Munchkinról van szó. De aki ismeri az viz kereső bot kartyarol tudja melyik jatek ez.
2017. ápr. 17. 12:18
3/4 anonim válasza:
Kincsek – használat Kincsek – hasz ná lat
Minden egyszer használatos kártya kijátszható harc közben,
akár a já ték ban, akár a ke zed ben van.
Más va rázs tár gya kat csak ak kor le het hasz nál ni, ha a já tékban
van nak. Ha a te kö röd van, ak kor ki játsz ha tod, és egy bõl
hasz nál ha tod is õket. Ha más nak se gí tesz, vagy va la mi lyen
ok ból nem a te kö röd ben har colsz, ak kor nem játsz hatsz ki új
tár gya kat a ke zed bõl.
(bocs, szabályból másoltam, így tagolta)
Lényeg: igen a vízkereső botot lehet használni csata közben, de a tárgyat(jelen esetben a kardot) nem teheted le
4/4 A kérdező kommentje:
én nem beszéltem kardról. A kérdés az volt, hogy ez szabályos-e : harcolok egy szörny ellen nem tudom legyőzni, de vízkereső bottal vissza veszek egy lapot (pl.:a gyurika italát) eltüntetem a szörnyet és felmarkolom a kincseket.
2018. febr. 18. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!