Miért nem találom? (Dying Light The Following DLC)
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Dying.Light.Enhanced.Edition-Black.Box verzíót és a leírásban ott van a following dlc is. Viszont elinditottam a játékot és nem tudom hogy tudnék átmenni a following dlc-re!? talán ha végigvittem az alapjátékot?2017. ápr. 16. 23:52
1/2 anonim válasza:
Lehet rosszul emlékszem, de teljesítened kell bizonyos szintű küldetést, hogy átmehess a dlc-be
2/2 anonim válasza:
Emlékeim szerint kapásból tudsz vele játszani, de lehet kell hozzá egy bizonyos szint. Viszont mindenképp látnod kell a play campaing menüpontban a The Following kiegészítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!