LoL-ban 11. szintűként még mindig EvsMI-t játszok kezdőn. Érdemes váltani már középhaladóra?
Figyelt kérdés
Tehát április elsejétől játszok, 11. szint, emberek vs MI-n játszok kezdőn. Még van mit tanulnom, de szerintetek átmenjek már középhaladóra??? Vagy maradhatok még kezdőn???2017. ápr. 14. 00:20
1/6 anonim válasza:
Már simán mehetsz ha a meccseid végén ilyenek a statjaid 10/0 20/0 :D úgyis csak botok ellen játszol nem számit semmit, bár kevesebb ip-t és kevesebb szintnövelőt kapsz vagymi:D
17L
2/6 A kérdező kommentje:
hát azért nincs meg mindig a 10-es stat. ráadásul még csak a lövész osztályt próbáltam, most Ashe-val zúzok...
2017. ápr. 14. 01:11
3/6 anonim válasza:
#1 ha van kedved gyere velem játszani:D van egy csapatom vagyis még kéne egy ember ha gondolod:D megyünk veled botok ellen is, tök jó őket alázni😂
4/6 anonim válasza:
Én level 1-től playerek ellen tolom. Célszerű így, ha fejlődni is akarsz...
5/6 anonim válasza:
Level 1-től nem lehet playerek ellen menni ... c:
Szerintem énis egyből emberek ellen mentem...
De én mindig premadeban toltam és úgy kicsit könnyebb vollt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!