Hogyan kell elérni Fnaf 3-ban, hogy megnyissa az extrákban a minigame-eket?
Figyelt kérdés
Talán azzal, hogy "Good ending"-gel végződjön, de azt akkor hogy kell elérni?2017. ápr. 13. 09:40
1/12 anonim válasza:
... Miért jelölted meg a Marvelt a kulcsszavak között? Én csak azért vagyok itt .__.
2/12 anonim válasza:
Ez a FREDDY gyerek rakja be mindig, a Star Warst minden kérdéséhez berakja, amúgy 3 nap alatt ez már a 3. kamukérdése (vagy legalábbis az előző 2 az az)
3/12 A kérdező kommentje:
Amúgy egyikőtök se segítene...
2017. ápr. 15. 16:23
4/12 anonim válasza:
Ja, egy nap alatt verekedtél az osztálytársaddal + betörtél egy automatát :D Naaaagyon hihető
5/12 anonim válasza:
Hogy segítsek, ha rossz címszavakat adtál meg?
7/12 A kérdező kommentje:
1. tényleg verekedtem, te gyáva nyomozó kutya
2. nem betörtem az italautomatát, hanem csak benyelte a pénzemet celluxszal (már tudom, hogy nem a legjobb ötlet) és azóta nem vesz be pénzt.
3. bocs a rossz kulcsszavakért, legközelebb mellőzöm, de azért a kérdésre válaszoljatok
2017. ápr. 17. 09:02
8/12 A kérdező kommentje:
+azért verekedtünk össze, mert azaz ő 200 ft-ja volt és én nem akartam másikat adni Drótkefének (ez a beceneve)
2017. ápr. 17. 09:04
9/12 anonim válasza:
Miért gondolsz "gyávának"? xd
Amúgy bocs, ha tényleg megtörtént veled mindez, akkor elég mozgalmas életed lehet, eléggé szürreálisnak tűnt, főleg ezzel az írásmóddal, amit használsz, de mindegy, lehet paraszt voltam
Csak én is a Star Wars-os kérdésekért vagyok itt, erre ezeket látom folyamatosan, és mindegyiket tőled, aminek semmi köze a témához
10/12 A kérdező kommentje:
Bocs tesó (vagy hugi?Mivel nincs név, nem tom kitalálni, de), kerülöm a nem megfelelő kulcsszavakat, de ha már a Star Wars miatt vagy itt, szerinted igaz, hogy Darth Darth (Jar Jar) Binks a legerősebb Sith? Szerintem előfordulhat, főleg hogy LEGO-ban is kiadták.
2017. ápr. 18. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!