Ha kijön az Xbox Project Scorpio, akkor Xbox Onera nem adnak már ki új játékokat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 21:05
1/8 anonim válasza:
De valószínűleg még egy ideig adnak. Viszont amekkora az erőkülönbség, kétlem, hogy sokáig megérné nekik.
2/8 anonim válasza:
Ezerszer elmondták már, hogy nem lesz külön One és Scorpio verzió ugyanabból a játékból. Kizárólag egyféle (Xbox One) kiadás lesz belőlük, ami a Scorpio-n jobb minőségben, több FPS-el fog futni.
3/8 anonim válasza:
Ugyanúgy lesz mint a PS4 és a PSPronál, ahol ugyanazok a játékok futnak mindkét gépen, de a Pron jóval szebben.
Lehet, hogy lesz egy két Scorpio exkluzív játék, de minden fontos dolog meg fog jelenni mindkét gépre.
4/8 Csanádi Mihály válasza:
Hello darkness, my old friend...
NEM LESZ SEMMILYEN SCORPIO EXKLZÍV JÁTÉK!!!!!!!
5/8 anonim válasza:
úgy lesz mint a PS4nél, ott sincs semmilyen PS4 Pro exkluzív játék..
6/8 A kérdező kommentje:
"Xbox Scorpion szebb lesz" már Xbox Oneon is elég életű mondjuk egy Doom, szerintem olyan sok különbség nem lesz grafikailag, maga a konzolok közt lesz erőbeli különbség, nem mellesleg a One se olyan gyenge, a Doomnak hatalmas gépigénye van mégis szépen fut 60 fpsel.
2017. ápr. 11. 17:14
7/8 anonim válasza:
A Pro csak kétszer erősebb a sima PS4-nél, az Scorpiót ötször erősebbre ígérik a One-nál. Ha tényleg így lesz, akkor az masszívan vissza fogja fogni a játékokat.
Szerintem ez csak marketing hülyeség. Talán egy ideig így lesz, illetve a One játékok kompatibilisek lesznek a Scorpióval, de meglepne, ha 2 éven belül nem kezdenének el szállingózni a Scorpio only címek azzal a megjegyzéssel, hogy ennyire fäsza játékot már nem tudtunk visszabutítani.
8/8 Csanádi Mihály válasza:
Azért 1080p-ről natív 4k-ra fejlődni nem kevés. Mellesleg a vr-nak is nagy erő kell és a scorpio 4,5-ször etősebb lesz mint a one. És igaz hogy nagy xbox fan vagyok (és védem a jogaimat) de egyet kell éretenem azzal hogy ha nem lesznek jó játékok akkor semmi értelme nem lesz megvenni. Ezért is vesznek az emberek inkább ps4-et mert ezen a téren ez a konzol vezet. Bár szerintem nagyon kevés fejlesztő van akik ne akarnának erre fejleszteni, és a microsoft is igyekszik kibékülni a fejlesztőkkel mert tudják hogy ez egy nagyon fontos kritérium. Annyit mondok hogy a microsoft ezzel egy esélyt adott magának csak ki kéne használni. Ezért is várom az E3-at mert tudni szeretném hogy mire jutottak, mivel az E3-on mutatják be részletesen a sxorpiot és a rá érkező játékokar. (Amiket a one is elvisz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!