A Terának megnövekedett a gépigénye vagy más a baj?
Kb 1 éve játszottam a Terával ugyanezen a gépen és akkor futott gond nélkül. Most újra kedvet kaptam elindítottam feltett pár patch-et és most memória elégtelenségre hivatkozva nem indítja el a launcher a játékot :(
Megnövekedett az utóbbi időben a gépigénye vagy bugol?
Valami ötlet hogy elinduljon? (Azon kívül hogy vegyek RAM-ot :D) Am 4 gb ramom van ez annó (kb 1 éve)elég volt.
Kb minden mmo-nak idovel novekszik a gepigenye, ha csak egy keveset is.
Mellesleg lehet a te gepeddel is baj, idovel elavulnak a driverei vagy megtelik szemettel.
De a tera egy régi játék és én azzal akartam játszani nem azt mondtam hogy a gépem erős lenne mert tény és való hogy mai színvonalban nem az. De ugyanez a teljesítmény régen még elég volt a terához csak a legújabb patchek óta döglött be ezért kérdeztem :)
Amúgy nyugi 2-3 hónap és veszem az új gépet amiben 8 giga ram lesz :) Csak amíg nem veszem meg addig akartam valami elfoglaltságot de akkor úgy néz ki hogy nem a tera lesz az az elfoglaltság :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!