Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Terának megnövekedett a...

A Terának megnövekedett a gépigénye vagy más a baj?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve játszottam a Terával ugyanezen a gépen és akkor futott gond nélkül. Most újra kedvet kaptam elindítottam feltett pár patch-et és most memória elégtelenségre hivatkozva nem indítja el a launcher a játékot :(

Megnövekedett az utóbbi időben a gépigénye vagy bugol?

Valami ötlet hogy elinduljon? (Azon kívül hogy vegyek RAM-ot :D) Am 4 gb ramom van ez annó (kb 1 éve)elég volt.

2017. ápr. 9. 13:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Kb minden mmo-nak idovel novekszik a gepigenye, ha csak egy keveset is.

Mellesleg lehet a te gepeddel is baj, idovel elavulnak a driverei vagy megtelik szemettel.

2017. ápr. 9. 15:13
 2/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
9%
4 gb ram kb. semmire nem elég, főleg nem játékokra. 8 a minimum. Szerintem ne lepődj meg hogy nem indítja el. Ha azt írja, hogy nem elég a ram, akkor nem elég a ram, nincs ezen mit túltárgyalni.
2017. ápr. 9. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Leon, elarulnam hogy jelenleg is 4 giga rammal jatszom, kb a teraval egyideju mmokat. Gond nelkul. Csk ugy 2 evtol errefele van ez a 4 giga semmire sem eleg hiszti.
2017. ápr. 9. 16:23
 4/5 LeonScottKennedy ***** válasza:
Na igen, a Terával egyidejű játékok már bőven nem mai játékok, az 2011-es, azóta eltelt 6 év, a játékipar és a hardveripar pedig fejlődött. Egyébként elárulnám, hogy hivatalosan 4 gb a Tera minimum gépigénye, az ajánlott pedig 8. Manapság a minimum szokott 8 lenni. Régi játékokhoz persze jó a 4 gb ram, ezt nem mondtam, de a maikhoz nagyon nem, már egyre kevesebb az olyan játék, aminek egyáltalán 6 gb a minimumja.
2017. ápr. 9. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:

De a tera egy régi játék és én azzal akartam játszani nem azt mondtam hogy a gépem erős lenne mert tény és való hogy mai színvonalban nem az. De ugyanez a teljesítmény régen még elég volt a terához csak a legújabb patchek óta döglött be ezért kérdeztem :)

Amúgy nyugi 2-3 hónap és veszem az új gépet amiben 8 giga ram lesz :) Csak amíg nem veszem meg addig akartam valami elfoglaltságot de akkor úgy néz ki hogy nem a tera lesz az az elfoglaltság :(

2017. ápr. 9. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!