Ki játszott/játszik még Sherwood Dungeonnal?
Figyelt kérdés
2009 ben nagyon nyomattam, gyerekkorom kedvenc játéka volt, emlékszem h /join 36 volt a magyarok szervere de mára már nincs ott senki és kiváncsi vagyok h egyáltalán vannak e még akik emlékeznek rá.
Nagyon nosztalgikus felmenni rá
2017. ápr. 6. 23:47
1/7 anonim válasza:
Régen én is sokat játszottam vele. Néha még most is megnézem kiváncsiságból hogy hogyan fejlődik a játék, bár ahogy látom a fejlesztők elhagyták és nem foglalkoznak már vele. (facebookon több mint egy éve mutattak életjelet és szerintem frissítés se volt azóta)
3/7 anonim válasza:
Több év után ma én is felnéztem.. :) Hááát.. már nem olyan mint anno :) alig vannak játékosok. Régen nagyon jó volt, szívesen játszottam ezzel a játékkal.
4/7 anonim válasza:
néha rám jön, és akkor pár napig játszom vele. nagyon szerettem, a club mariannal együtt. emlékszem, teljes napokat töltöttem a játékkal, és mindig tökre elvoltunk. amúgy a /join2-n viszonylag sok magyar van, de a játék alapból is oda dob be.
5/7 Risky válasza:
en 2008 ban kezdtem ki szarosként , emlékszem volt egy klán Tiger benne is voltam eleg jo társaság volt , amugy Risky nevem volt régen
6/7 anonim válasza:
Én is kb 2007-2009 körül kezdtem, sok nevem volt, mert volt olyan karakterem aminek elfelejtettem a jelszavát, meg ellopták, sokan használtak csalást pl: a Cheat Engine progit.
join 36-ba voltak magyarok Tigers és -SH- klán (Sárkányharcosok) sokat nyomtam általános sulis osztálytársakkal emlékszem. De join 48-ba is akadtak néha hazai játékosok (Jencire emlékszem mindig csontváz skint használt)
7/7 anonim válasza:
Valaki emlékszik olyan játékosokra hogy: Halállovag, Nero, Noob? A /join36-on láttam őket 2010 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!