Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki játszott/játszik még...

Ki játszott/játszik még Sherwood Dungeonnal?

Figyelt kérdés

2009 ben nagyon nyomattam, gyerekkorom kedvenc játéka volt, emlékszem h /join 36 volt a magyarok szervere de mára már nincs ott senki és kiváncsi vagyok h egyáltalán vannak e még akik emlékeznek rá.

Nagyon nosztalgikus felmenni rá

2017. ápr. 6. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Régen én is sokat játszottam vele. Néha még most is megnézem kiváncsiságból hogy hogyan fejlődik a játék, bár ahogy látom a fejlesztők elhagyták és nem foglalkoznak már vele. (facebookon több mint egy éve mutattak életjelet és szerintem frissítés se volt azóta)
2017. ápr. 7. 00:21
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
én játszok
2017. ápr. 17. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Több év után ma én is felnéztem.. :) Hááát.. már nem olyan mint anno :) alig vannak játékosok. Régen nagyon jó volt, szívesen játszottam ezzel a játékkal.
2017. szept. 5. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
néha rám jön, és akkor pár napig játszom vele. nagyon szerettem, a club mariannal együtt. emlékszem, teljes napokat töltöttem a játékkal, és mindig tökre elvoltunk. amúgy a /join2-n viszonylag sok magyar van, de a játék alapból is oda dob be.
2018. jan. 28. 08:59
 5/7 Risky válasza:
93%
en 2008 ban kezdtem ki szarosként , emlékszem volt egy klán Tiger benne is voltam eleg jo társaság volt , amugy Risky nevem volt régen
2018. jún. 16. 13:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is kb 2007-2009 körül kezdtem, sok nevem volt, mert volt olyan karakterem aminek elfelejtettem a jelszavát, meg ellopták, sokan használtak csalást pl: a Cheat Engine progit.

join 36-ba voltak magyarok Tigers és -SH- klán (Sárkányharcosok) sokat nyomtam általános sulis osztálytársakkal emlékszem. De join 48-ba is akadtak néha hazai játékosok (Jencire emlékszem mindig csontváz skint használt)

ápr. 28. 11:22
 7/7 anonim válasza:
0%
Valaki emlékszik olyan játékosokra hogy: Halállovag, Nero, Noob? A /join36-on láttam őket 2010 körül.
júl. 31. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!