Ki szereti a Resident Evil 7 játékot?
Ja a 4. tényleg nagyon ott volt :D
Igaz ott kezdett akció orientált lenni ,DE! ,h annak a résznek milyen kibaxott egy atmoszférája van!!!
Az egész játékot átitatja egy igazán sötét misztikum amit le sem lehet írni.
Ez az új rész teljesen új megközelítésbe rakta a Rezi sorozatot rossznak nem mondanám 5,6 nál mérföldekkel jobb,de érezhető ,h nagy hatással volt a készítőkre a különböző walking szimulátorok pl:outlast és társai
igaz és a pihenő szobák is nagyon nosztalgikusak
Végül is jobb ,h nem egy újabb tps agyatlan shootert csináltak belőle mint a 6.ami számomra már nagyon össze lett csapva hangulata alig volt.
Szóval végülis a 7 is nagyon bejön és valahogy mintha néha az első fílingjét is képes lenne vissza hozni szóval igaz azért nem egy outlast ..
Ne is mond!!
Megjelenésre rá pár napra ps2 re beszereztem.
Fel se bírtam állni előle annyira beszippantott.
Az a rész tényleg rideg :S
Amikor már szakad a koszos poros faluban az eső és északa van villámlik közbe a parasztok már vörös szemmel jönnek a sötétből némelyik plaga fejjel hát azért az se semmi vagy mikor salazar első alkalommal rád küldi a rovar cuccait van egy pár emlékezetes rész benne!
Már vagy 10x kitoltam ,de még tuti előkerül főleg őszies napokon szeretem nem tudom miért:D
Gondolom a felújított HD verziót is kitoltad már, azzal ha lehet egy fokkal még jobb :D
Egyébként én is újra elő-elő szoktam venni, nagyon sok emlékezetes élményt szereztem a játékból. Hangulatilag ami még megközelíti az a Silent Hill 2 vagy a Dead Space 1. része, ezeknek is az atmoszférája vett meg kilóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!