Assassin's creed black flag-ben nem lehet felvenni a ruhát es a köpenyt egyszerre?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 23:09
2/8 A kérdező kommentje:
Megvettem a kalóz ruhát es a kalóz köpönyeget gondoltam jo lesz mikor a fekete ruha es a fekete köpeny rajtam lesz de mikor mar rajtam van a kalóz ruha es utánna a kalóz köpenyt felveszem akkor a kalóz ruha helyett a eredeti ruha lesz rajtam es ezt szeretnem tudni hogy nem e lehet mindkettőt egyszerre felvenni a kalóz ruhát es a napot köpenyt
2017. ápr. 6. 12:09
3/8 anonim válasza:
Megmondom őszintén, 2x is kijátszottam, legjobb AC sztem, de nem gondoltam még ilyenre. Szóval nem tudom, nem is értem, felveszed a kalózruhát, milyen köpenyt lehet arra külön rávenni? :D majd hátha jön vki okosabb, aki megmondja.
4/8 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 6. 16:09
5/8 anonim válasza:
Két különböző öltözékről van szó, egyszerre csak egy lehet rajtad. Ugyan úgy, ahogy kardpárokból vagy pisztolyokból is egyszerre csak egyet használhatsz.
6/8 anonim válasza:
Most már én is értem, zorallul nézne ki, igen. Nekem ezért se jutott eszembe, mivel eszembe se jutott h engedné, de ezek szerint tényleg nem.
7/8 A kérdező kommentje:
Na mindegy :D es a animus töredék mire jo?
2017. ápr. 7. 11:46
8/8 anonim válasza:
Az animus töredék kb. ugyan arra jó mint a ládák, vagy a kották, vagy fogadók stb. összeszedése. Kitolja a játékidőt. Sajnos a Black Flag már a lejtmenet kezdete volt a sorozatban, mellékküldetés nem sok került bele, helyette pedig lett több gyűjtögetni való, hogy meglegyen a játékidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!