Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PSP vagy Ipod?

PSP vagy Ipod?

Figyelt kérdés
Melyiket választanád és miért?
2010. máj. 12. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
PSP. Mivel már van nekem, és ipodot nem akarok, mert mi a francnak.
2010. máj. 12. 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Ipod, mert az tulajdonképpen egy iPhone, csak nem lehet telefonálni :D
2010. máj. 13. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem van mind 2 határozottan Ipodot ajánlom sokkal jobb
2010. máj. 17. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nos, ez megint egy ízlés-pofon helyzet.

A PSP legföbb erössége a játék. Tehát ha neked föleg ilyen célból kéne választanod, én egyértelmüen a PSP-t ajánlom, rengeteg, több órás, kemény hardcore játékokat ezen fogsz találni. Az iPod a cascual gamek otthona.

De ugyanakkor tudja a többi alapfunkcióit(mármint a PSP). Film, zene, internetezés, fényképek stb. ezeket is meg tudod vele csinálni, akárcsak egy iPoddal.

Ha az árat nézzük: egy használt PSP-t jó helyen 20 és 30 000 Ft között találsz. Az iPodnál gondolom az iPod Touch érdekelne. Az szerintem drágább.

Szóval r?viden, tömören összefoglalva én a PSP-t választottam és nagyon meg vagyok vele elégedve és ezt ajánlom!

2010. máj. 17. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. máj. 18. 16:49
 6/7 UnstoPPaßle válasza:
Nekem volt PSP-m 2 hetig nagy sleger volt de utana 3 evig a polcon ult.En ajanlom neked az Ipod Touch valamelyiket mivel telefon es az mindig szukseges es valljuk be a telefonipar eggyik legokosabb telefonja es hasonlit az iphone ra is:)
2011. júl. 19. 00:43
 7/7 anonim ***** válasza:
@UnstoPPaßle Ekkora baromságot rég nem hallottam...
2011. okt. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!