Hogyan tudok 2 Clash Royal accountot létrehozni?
2 db samsung készülékem van, mindkettőn rajta van a CR. Be vagyok jelnezkezve minkét helyen a play játékokba. Akárhogy próbálkouok, nem tudok újat kezdeni, aztán belinkelni és úgy akkor mindkét készülékemen tudok mindkettővel játszani.
Hogyan tudom ezt megcsinálni? 3. Készüléket nem tudok igénybe venni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nekem is 2 accom van és a legfontosabb hogy renelkezz 2 db google fiókkal. Azután csak annyit kell tenned hogy az egyik készüléken újratelepíted a C.R. -t és amikor kiviszed a traininget akkor megfogja kérdezni hogy be szeretnél e jelentkezni ott az új fiókodba jelentkezz be es lényegében ennyi.
Ezután már csak annyi a dolgod hogy a játekon belüli beallításokban kijelentkezel és bejelentkezel a másikba megfogja kerdezni hogy szeretnéd e betölteni az adott google fiókba elmentett játékot ott rámész arra hogy "YES" majd beírod hogy "CONFIRM" es rámész a "Confirm" gombra. És ennyi remélem követhető volt.
Ugyanezt meg lehet csinálni Clash royálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!