Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 3 Világ körül ben...

The Sims 3 Világ körül ben hogy kell lepkét/bogarat vadászni?

Figyelt kérdés
Próbáltam már egy helyen de sose jön oda és mutatja hogy hol van hallom de semmit se látok ez normális?Vagy kell venni valamit amivel megfogom őket vagy mi???Kösz előre
2010. máj. 12. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Először venned kell a boldogság pontjaidból egy gyűjtemény rendezőt, és annak a segítségével a térképen kép formájában fog megjelenni hogy hol találhatod a lepkéket, bogarakat.

Ha így sem jelenik meg akkor lehetséges hogy nagyon leállítottad a grafikát, vagy valami:D

2010. máj. 13. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is a grafikai beállítások miatt nem látod. Nekem majdnem maximumon fut, de néha még így is "bújkálnak" a kis piszkok. Nem kell hozzá semmi extra, hogy megfogd őket, elvileg ugyanúgy működik a dolog, mint az alapjátékban.
2010. máj. 13. 14:15
 3/3 A kérdező kommentje:
hmm..hát köszönöm
2010. máj. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!