Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondanátok ps4-re jó autós...

Drake13 kérdése:

Mondanátok ps4-re jó autós játékokat?

Figyelt kérdés
Olyan autós játékokat keresek, amelyek élvezhetőek single és multi módban is. Fontos lenne, hogy splitscreen lehetőség legyen benne, vagy online coop.

2017. ápr. 2. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Rocket League
2017. ápr. 3. 01:44
 2/7 LeonScottKennedy ***** válasza:

Rocket League...

Ja, szerintem konzolt tévesztettetek. Forza Horizon 3 Xboxon van.

2017. ápr. 3. 07:47
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Ja, kb az az egy értelmes játék van Xbox-ra.
2017. ápr. 3. 09:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Kifejezetten ps-re is kiadott játékot keresek. A Rocket League sem rossz, de autós versenyjátékokat keresek. Olyanokra pl : Driveclub, Gran Turismo stb. Kérlek ilyeneket ajánljatok!
2017. ápr. 3. 19:08
 5/7 wegman8 ***** válasza:
Én a Gran turismot ajánlanám mert ez a Playstation consolra kiadott legjobb verseny szimulációs játék amivel találkoztam, és Playstation exclusive! Olyan élményt ad, aminek a rabjává válsz.Most vettem egy ps4-et, és várom a granturismo sportot, elő fizettem rá sajnos még nem jelent meg!
2017. ápr. 5. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Én iskább a GT7-et várom de még azt se lehet tudni mikor jelenik meg. A GT Sport állítólag egy kevés tartalommal rendelkező tech demó lesz, nem pedig teljes értékű számozott rész. Olyasmi mint régen a Prologue részek voltak.
2017. ápr. 5. 17:02
 7/7 wegman8 ***** válasza:
A GT7 párhuzamosan fejlesztik a GT sporttal? Mert a GT sport manapság várható, bár már csúsztak rendesen. Ha a GT sportot a közeljövőben kiadják, mennyit kell várni a GT7-re?
2017. ápr. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!