Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dark Souls 2-ben nem, Lost...

Dark Souls 2-ben nem, Lost Bastille-ban hogyan tudok odamenni az egyik bonfire-hez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ez az a bonfire, ami egy toronyban van, meg a ruin sentinel boss előtt. Van az az eldugott bonfire, a fal mögött, ahol van a kovács. Ott felmész a lépcsőn, ott is van egy torony egy ajtóval. Az ajtó mögött egy hoszú egyenes híd féleség, ami egy bonfirehez vezet, de nem tudok odamenni, mert le van szakadva vélig ez a híd, meg egy csomó törmelék van rajta. Már elegem van abból, hogy nem jövok rá, még youtobe-on is keresgéltem, de nme találtam semmit.
2017. ápr. 2. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, hogy melyik bonfire-re gondolsz, de Lost Bastille-ban csak a kovácsnál van kicsit is eldugott bonfire.

A többit el tudod érni egyszerűen felfedezéssel, egyikhez pedig kell egy fragrant branch of yore.

Talán később egy másik helyről teljesen egyszerűen el fogod érni.

2017. ápr. 5. 10:43
 2/2 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!