Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehet a Sims4 alapjáték...

Hogyan lehet a Sims4 alapjátékhoz hozzárakni a kiegészítőt?

Figyelt kérdés
Megvettem az alapjátékot, de a City Livingre nem szeretnék költeni, ezért letöltöttem. Hogyan lehet "hozzárakni" az alapjátékhoz a packet, hogy működjön? Be kell húzni a mappájába? Vagy kell egyáltalán a feltelepítésen kívül csinálni mást is?
2017. ápr. 2. 20:04
 1/4 LeonScottKennedy ***** válasza:
Tört verzió nem megy az eredetihez.
2017. ápr. 2. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Komolyan? Nemár:( Akkor asszem mindegy. Nem fogok 12 ezret kiadni egy kiegészítőért, mikor az alap "csak" 6k volt...
2017. ápr. 2. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt "csak" 6 ezer, Origines kulcsot kapsz. De nyáron biztos leakciózzák Originen az Áruházban is. Az IG egyébként megbízható, rendszeresen veszek tőlük kulcsokat.

Egyébként ha tudnád is telepíteni a tört változatot a megvett alaphoz, akkor is crackelni kéne az egészet, ergo egyúttal elvesztenéd a legális alapjáték előnyeit, szolgáltatásokat. Nem lenne különb, mintha az alap is tört lenne eleve.

2017. ápr. 3. 04:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor asszem várok amíg akciós nem lesz. Bár még a 6k-t is sajnálom rá. Mondjuk az alapjátékra is sajnáltam, de így utólag belegondolva megérte:)
2017. ápr. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!