CS-GO ban könnyű jétékon is ugyanolyan eséllyel kapok skint mint MM-en?
Vagy hogy van ez a skin szerzés?
Amúgy nekem csak az M4A1-S Bright Water, AK-47 Frontside Misty, meg valami pisztoly skin kéne, ezeket nehéz megszerezni?
És hol tudom megnézni, hogy milyen skinek tartoznak a collectionbe?
Amúgy csak úgy szerezhetem meg, hogy ládát nyitok, vagy meg is lehet venni valahogy?
Steam Piacon bármelyiket megveheted, ha van eladó. Jó drágán adják, vagy kockáztatsz és veszel 2,5 euróért kulcsot ahhoz a ládához amiben a kívánt skin van és hátha bejön (több tíz ládával van esélyed, de akkor már majdnem ki is fizeted a skint a piacról vele).
Az összes játékmódban kapsz tárgyat a heti első szintlépéskor, nincs különbség köztük. Viszont mióta bevezették a graffitiket, azóta még kevesebb az esélye hogy skint dob (sőt, szerintem nagyobb arányban dob graffitit mint skint).
Dehogynem. A kezdő ár az aktuálisan elérhető legalacsonyabb ár. "kezdő", mert azzal kezdődik az eladók megszabott ára növekedési sorrendben. Lehet hogy a legolcsóbb skin (egy néven belül) 7 euró, de van aki 10, 30 vagy 100-ért tette fel a piacra. A kezdőár 7 euró lesz.
Ez azt is jelenti hogy ha te a kezdőár alá teszel ajánlatot és nincs rá kínálat, akkor egy várósorba kerülsz és addig nem veszed meg a skint amíg nem érkezik a te licitednek megfelelő ajánlat. Minél többen vannak várósorban annál jobban oszlik el az esélye hogy te kapod meg az adott árú 1 db ajánlatot.
Az oldalon lévő grafikon mutatja hogy melyik napon hány darabot milyen átlagáron adtak el, azt megvizsgálva nagyjából láthatod hogy mi az az összeg amiért hajlandóak "ár" alatt is eladni.
Ez nagyon hasznos volt köszönöm szépen! :)
De sajnos még várnom kell 28 napot, hogy vásárolhassak, mert csak 2 napja vettem meg a játékot. Meg egyébként úgy látom, hogy nem nagyon vannak ezek a skinek a marketben, amiket én keresek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!