Van itt aki követi az EU LCS-t?
Kinek drukkoltok?
Az idei playoffs nagyon izginek ígérkezik :D
Én szoktam nézni :D
UOL-nek szurkolok, persze ebben a magyar játékos is nagy szerepet játszik :)
Valószínűleg G2 még mindig túl erős, de most nem igazán akarom őket látni EU-ból MSI-n, remélem UOL, H2K vagy MSF nyer.
Na meg szurkolok a Roccatnek, ha már a végére így belejöttek :D
Követem, de szerintem az idei spring split elég ratyi volt.
A legszimpibb csapat nekem most az UOL, Xerxe és Samux jól illik a csapatba és elég hamar hozzászoktak az új környezethez. De amúgy különösebben nem drukkolok senkinek sem.
H2K-t kifejezetten utálom, Febiven és Odoamne túl nagyképű.
CS-ben viszont a Schalkenak drukkolok.
Hát nem állítom, hogy olyan jól ismerem őket mint embereket, mert az interjúkat meg hasonlókat általában átugrom, de Jankos régi nagy kedvencem és Forgiven-t is birtam, őt sajnálom is, hogy kilépett.
Amúgy miért volt szerinted "ratyi"? Szerintem sokkal izgalmasabb mint a tavalyi, erősebb is a mezőny :)
Igen, tudom, hogy Roccan kiesett most, de ott van a nyár :)
Egyébként, ahogy néztem EU-t és NALCS-t is, valahogy itt EU-ban olyan kiszámíthatóak a meccsek. Persze, néha van ilyen ROC vs G2 is, de úgy általában. Igazából mindig szidják Európár a világi-szintű versenyeken, és egyszer úgy szeretném látni, hogy egy kicsit feljebb kerül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!