Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ba challenger utan hogyan...

Lol-ba challenger utan hogyan tovabb?

Figyelt kérdés

Lol-ban elertem a challengert , celom legalabb most felmenni top 10-ig , de utana hogyan tovabb? Szivesen jatszanek csapatban profi szinten de nem tudom ennek a menetet, lol redditre is kiirtam a kerdest (nyilvan angolul , de meg nem kaptam valaszt ezert hatha itt valaki tud valamit)

Nekem kell felkeresnem csapatot, vagy ha eleg jo vagyok akkor irnak nekem vagy hogy? Koszi elore is

2017. márc. 26. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem majd írnak neked.

Eune vagy eu west en érted el ?

Ja igen ez személyes kérdés,mi a mained ? :)

2017. márc. 27. 07:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem írj rá Kiss Ádámra,vagy Vizicsacsira.Ők biztos tudnának segíteni.
2017. márc. 27. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szép elhatározás, hogy eljutsz Challanger Top 10-ig, de baromi nehéz is. Ott már rendszerint azok vannak, akik az LCS-be is versenyeznek (nem csak csapattal kell jól teljesítened, soloqueznod is kell), így elég könnyen feltudják törölni az emberrel a padlót.

Profi csapatba meg úgy tudsz bekerülni, ha van megüresedett hely és jelentkezel vagy a csapat keres fel téged. Ezután megbeszéltek egy időpontot és elmész próbajátékra. Jól teljesítesz és beleillesz a csapat stratégiájába akkor te is tag leszel. Profi szint előtt viszont már nagyon sokan amatőr és félamatőr szinten versenyeznek. Szóval nem kell megvárni a Challanger Top10-et, kereshetsz előtte is csapatot, de ne ilyen EULCS szintűek keres.

2017. márc. 27. 11:22
 4/5 anonim ***** válasza:

euw lcs szint azért nem olyan vészes, jobb mint az eune vagy a török, stb :D

Többnyire neked kell vadásznod, írni csapatoknak, próbajátékok, megbeszélések stb.

2017. márc. 27. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:
9%
Ki lenne annyira retardalt, hogy ezen az oldalon keres valaszt erre a kerdesre?
2017. márc. 28. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!