Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csábításból Jeles - Törlődött...

Csábításból Jeles - Törlődött felhasználói fiók?

Figyelt kérdés
A legújjab CsJ frissítés után eltűnt az összes fiókom (3). Abban az értelemben, hogy helyes e-mail címet és jelszót írok be, de valamiért mind a háromnál azt írja ki, hogy 'hibás azonosítók'. A fiókjaimat még az előző verzióban hoztam létre. Előre is köszönöm a segítséget!

2017. márc. 26. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Személyenként egy fiók engedélyezett egy szerveren
2017. márc. 27. 06:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom... Mindegyik más e-mail címen van, mert barátnőim már nem játszanak vele és odaadták az övüket.
2017. márc. 27. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem engedélyezett több fiók, mondanám, hogy írj a támogatásnak, de ha megtudják, hogy 3 fiókot használsz elküldenek a búbánatba + törlik a 2 fiókot, amit a barátnőid adtak oda neked.
2017. márc. 28. 16:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Terelődik a téma... Felőlem egy életre is letilthatnak a játékról, évente kb egyszer ha ránézek. Csak jó lenne tudni, hogy miért nem tudok egyikbe se belépni. Ha senki nem tud segíteni, nem gond.
2017. márc. 28. 19:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Rájöttem.... csak számítógépen engedi, hogy belépjek, függetlenül attól, hogy ugyanazt a nevet és jelszót írom be telefonon is (böngésző, nem alkalmazás). Nagyon köszönöm az eddigi segítséget. (A "fiókjaimat" meg nyugodtan töröljék, meg tiltsanak le, meg mit tudom én, hogy még miket lehet ilyenkor csinálni. Tényleg nem számít.)
2017. ápr. 23. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!