Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a lány videósokr...

SomeoneWithHalo kérdése:

Mit gondoltok a lány videósokról/gamer lányokról?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és kiskorom óta szeretek játszani , most is az osztálytársaim amíg buliznak én jobb ötletnek tartom , hogy itthon játszok és így elvagyok , bár lehet ehhez én állok rosszul :D Nagyon szeretek játszani,sokat szoktam és elgondolkoztam már a videózás gondolatán, de mindig visszahúz az , hogy a legtöbb ember a lányokat 'lehúzza', hogy csak mellet mutogatnak stb stb emiatt egy picit elment az önbizalmam .. ti mit gondoltok a gamer lányokról?

2017. márc. 26. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azokat akik nem a kontroller nyalogatós mellkirakós fogalmam sincs a játékról de gamergirl vagyok, boruljatok le a lábam előtt típusba tartoznak nem bántják olyan durván, hidd el. Viszont a neten mindenkit bántanak legyen akármilyen nemű és csináljon bármit. Szóval ha úgy érzed nem tudsz majd bánni a trollokkal és az utálattal, akkor ne kezd bele a videózásba.
2017. márc. 26. 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne érdekeljen ez a beteg, perverz, hitvány, bemanipulált agyatlan zombi társadalom, soha ne foglalkozz velük. Mindig azt csinálj amit szeretnél, az alacsony IQ-val rendelkező tömeg ne hátráltasson semmiben.

Viszont ha belekezdesz a videózásba, kiteszed magad ennek a fertőnek, szóval számíthatsz olyan csámcsogó, fröcsögő baromságra, amit a magukat "embernek" nevező, aljadék, posványos fertő droidok tárnak majd eléd.

2017. márc. 26. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:

#1, linkelj már ilyen videót kérlek, mert minden ilyen kérdésnél elő jönnek a mikrofont szopogató meg cicit kirakó lányok de még egyet sem láttam. :D Ne értsd félre, nem kételkedek, csak nem vagyok nagy youtube csatornákat követő, és kíváncsi vagyok, hogy mit adnak el az interneten, ami több százezres nézettséget termel.

Én nem vagyok ellenére, hogy egy nő bármit is csináljon a világban. Kivéve, ha az nem csap át férfiakat leigázó, eltipró karrierista életmódba, mert az már a tengely másik vége.

Viszont ahogy írták, fel kell készülni arra, hogy nem csak kedves emberek fogják a csatornádat, videóidat nézni, hanem lesznek észlények is. Meg szerintem a kitartás is fontos szempont, mert lehet nem fognak sokan nézni téged eleinte. Pláne, ha több hét, vagy hónapok telnek el a videóid között. Itt a lényeg hogy sűrűn kerüljön fel új videó, hogy ha nézettséget és tábort szeretnél termelni.

Igazából neked kell tudni, hogy mi a célod vele. Népszerűnek lenni, vagy csak szórakoztatni magadat ezzel az időtöltéssel.

Kezdésnek szerintem ne tegyél fel semmit youtubera, hanem csak vedd fel, aztán nézd vissza, és döntsd el, hogy az adott produktumot kimered-e rakni ország világ elé. Mert dadogni, semmiről beszélni, hosszú másodpercekig gondolkodni rosszabb, mintha 1 videót sem tettél volna fel. Szóval előbb szerintem gyakorold inkább, ha még nincs benne tapasztalatod, hogy tudsz-e folyékonyan beszélni, tudsz-e összeszedett lenni a gondolataid terén, felkészült vagy-e az adott témában, stb.

Valakinek a vérében van, de valakinek sokat kell gyakorolni, hogy egyáltalán értelmesen tudjon beszélni, nem hogy még érdekes is legyen meg figyelem felkeltő.

2017. márc. 26. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:

A nagyobb csatornák többsége szerencsére nem is ilyen, de tessék itt van egy twitches cicimutogatók gyűjtemény: https://www.youtube.com/watch?v=wdoEbd9ay1A

Kontrollelnyalogatásról én is csak képet láttam még:D [link]

[link]

Meg vannak azok akik nem kurvulnak, csak azt hiszik hogy mennyire egyediek meg királyak azért mert lány létükre játszanak. Itt az oldalon is van egy csomószor, hogy egy játékokkal kapcsolatos kérdéshez valaki a válasza után odateszi, hogy L, amikor semmi köze az egészhez, a válasza anélkül is teljes értékű lenne.

(#1 voltam)

2017. márc. 26. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Régebben még kunszt volt, mikor nem nagyon voltak lány videósok, de szerintem már ott is telített a piac.
2017. márc. 26. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha akarsz videózni akkor hajrá. Nem azon múlik mások mit gondolnak. Hiszen ha mindenki a másik véleményéve foglalkozna akkor nem lenne youtube.Próbáld meg veszíteni nem tudsz vele és ha nem sikerül gazdagabb lettél egy élménnyel.
2017. ápr. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!